avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Activitate andreeaalina1997

Activitate andreeaalina1997

Nu. Când am scos certificatul de urbanism nu mi s a spus nimic de avizul de la enel. Am scos certificatul de urbanism apoi am făcut dosarele pt avizele de la enel, gaze și apa. Pt gaze și apa sunt favorabile iar pt curent avizul este favorabil condiționat.

adriandimitriu a scris:

Am înțeles că distribuitorul de energie v-a dat aviz negativ. Acest aviz n-a făcut parte din anexele CU?

Am înțeles și treaba asta... dar cui ii convine acest aspect? Sa dau bani și pt vecini...

romibaro a scris:

puteti face cerere la enel sa mute firele, dar o vor face pe cheltuiala dvs

Am cumpărat terenul și am scos certificatul de urbanism pt a face actele de proiect pt casa iar în certificat nu este specificat nimic despre firele alea de curent iar când am scos avizul de la enel mi l au dat nefavorabil. Spunându-mi ca " ce ? Puteți ridica casa doar ca nu va tragem curent" iar la urbanism defapt nu ... ca ei vor aviz favorabil la dosar. Eu acum pe cine sa trag la răspundere? Ca din toată ecuația deduc ca primaria este cea vinovata ca nu știe ce are pe terenurile orașului.

adriandimitriu a scris:

In certificatul de urbanism distribuitorul de energie trebuie să fi avut un punct de vedere. In ce scop l-ați cerut?

Teren intravilan cu fire de curent de tensiune medie
Exista posibilitatea de a putea construi ceva pe acel teren?
În certificatul de urbanism scos de la primărie nu îmi interzice nimeni nimic nici nu este specificat ca traversează acolo o linie de 20 kv însă în avizul de la enel de amplasament mi se zice ca este nefavorabil. Ce as putea face în cazul acesta? Mulțumesc!