avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Activitate MarcelBoderas

Activitate MarcelBoderas

Produsele leam achitat pe loc ce au fost in plus pentru aia leam si pus ca mi le trebuia nu a fost cu rea voință sau intenționat nu stiu cum sa întâmplat

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

În cadrul dosarului penal puteți sa ajungeți la o mediere sau împăcare chiar cu firma și atunci nu răspundeți penal.
Bineinteles, sa restituiti produsele sau sa le achitați, dacă ni ați făcut-o deja.
Si dacă considerați necesar, sa va luați un avocat în cauza care sa studieze dosarul, sa va explice concret situația și sa va asiste.

Bună ziua
Si până la urmă cum sa finalizat cazul îmi puteți spune va rog ca și eu din nefericire am pățit acelaș lucru
Mulțumesc pentru răspuns
Bună ziua
Va rog sa ma îndrumați ce pot sa fac pentru ca azi am pățit-o cu aplicația șelf scan de la Carrefour ca in fiecare lună făcând cumpărături cu familia după ce luam tichetele de masa de la firma la care lucram eu si sotia am plecat la cumpărături ajuns la magazin am zis sa scurtam timpul la magazin am folosit aplicația self scan tot a decurs bine am scanat am introdus produsele in cos mai o eroare de aplicație mai cădea semnalul la telefon da într-un final am terminat am achitat la casă tot ce am cumpărat la ieșire nea oprit paznicul pentru controlul produce bineînțeles eu convins ca e totul în regula ne mai verificând încă odată produsele ce sa vezi surpriza
Produse care au apărut si scanate si nescanate si numărul lor la câteva nu corespundeau cu ce era pe bon
Nici o problema zic paznicului a fost o eroare dar plătesc produsele ca mi le trebuie ca de aia leam luat chiar daca leam plătit a fost chemat Poliția am plecat la declarații ce sa întâmplat cum sa întâmplat iam povestit tot acelaș lucru si urmează sa ma mai cheme iar chiar daca am achitat produsele si iam zis ca nu o fost cu rea voință cei de la Carrefour au declarat ca e furt
Va rog sa mă îndrumați ce pot sa fac sau ce urmează in continuare pentru ca nu știu ca nu amai trecut prin așa ceva niciodată
Mulțumesc