avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate Ionicao5o770

Activitate Ionicao5o770

Ați câștigat procesul? Am o speță asemănătoare. Mulțumesc frumos!

LISONELTA300 a scris:

Mama mea a decedat in 2004, iar bunica mea ( mama mamei mele) a decedat in 2006, Am vrut sa fac succesiunea dupa bunica mea dar am patit ceva foarte urat. Bunica mea a lasat un testament prin care in loc sa imi lase averea ei mie caci sunt fiul fiicei sale) a lasat averea copiilor fratelui ei , adica verilor mamei mele, deci nepotilor ei de frate cum ar veni. Eu ce pot face in aceasta situatie, pot ataca testamentul bunicii mele moarte? Si pot sa-i dau in judecata pe verii mamei mele care au facut succesiunea dupa bunica mea?

Te rog dacă vei găsi un avocat care te reprezinta și ai o rata dr 95% de câștig, doresc și eu acea persoana. Mulțumesc!
Mulțumesc frumos! Dacă am folosit 2 user-uri nu am făcut-o intentionat. Nu am mai găsit parola, în oricare caz nu mergea. Scuze! Și bunicul și tata e mort. Soția tatului trăiește. Bunicul a făcut testamentul fratelui meu. Ms!
Mulțumesc frumos! Ați înțeles bine. Dar, a fost dosit, am aflat doar acum, nu i-a spus în timpul vieții. Și a fost coordonat de soție.
Am plătit 2 avocați, și ne-au răspuns ca, da. Se poate, pentru ca a fost dol/dosit. S-a ascuns pana la momentul succesiunii. Și, a fost dus în eroare de către actuala soție, amândoi. Dacă, imi recomandați dv. un avocat specializat și serios. Mulțumesc frumos!
Bună ziua! În primul rand țin sa va mulțumesc frumos pentru timpul "oprit" pentru a-mi răspunde. Succesiunea pe care am efectuat-o, pe un apartament în ceea ce privește cota de mostenire a fost de 3/8 eu , 3/8 fratele și soția supraviețuitoare 25%. Acel apartament care face subiectul a fost al bunicului, iar dv.a făcut testament înainte de revoluție atunci când fratele era minor cu drept de uzufruct tata. De aceasta asa numita acțiune am luat la cunoștință, anul acesta când ne-am confruntat sa efectuam succesiunea. Mulțumesc frumos!
Revin, cu specificația, testamentul nu pot sa întru in posesia lui, deoarece nu este dispus sa-mi dea o copie. E intocmit de foarte mult timp. Mulțumesc frumos!
Se poate ataca un testament, care a fost de foarte mult timp efectuat, am aflat acum la dezbaterea moștenirii, ca i-a trecut la fratele meu unul din apartamente, și altul l-am împărțit. Fratele nu a avut salariu sa-l întrețină, dimpotrivă tot tata. Pot sa merg în instanta și sa-l actac, are certificat de mostenitor și intabulat. Care sunt șansele de câștig. Mulțumesc anticipat!