Pe site-ul unui CJ a fost publicata o Publicatie de Vanzare pentru al treilea termen la o licitatie, pe data de 05.09.2025
Surpriza . Licitatia era pe 06.09.2025
I-am contactat telefonic si am intrebat daca au respectat termenul de 30 de zile si raspund ca ei au afisat la avizier si intr-un ziar local.
In ziarul local nu am gasit nici un anunt, si oricum mi se pare cusuta cu ata alba toata licitatia "publica"
Pare o licitatie cu "atribuire".
Se poate depune o contestatie fara sa fiu parte din licitatie?
Efectiv nu se putea participa la licitatie de pe o zi pe alta, d'apoi sa mai depui si cei 10%
M-as adresa si lor si DNA-ului cu cateva intrebari.
Astept un sfat.
Stima
~SB
Buna ziua
Am o problema cu booking.com, pur si simplu refuza sa imi returneze niste bani, agreati cu hotelul care a redus taxa la zero lei pentru neprezentare. Ei invoca faptul ca am castigat contestatia sumei cu banca mea BT, desi tot ei mi-au cerut sa opresc contestatia pentru a-mi returna banii :-)
Exista emailuri in care imi spun ca va dura 50 de zile sa imi returneze banii, apoi 7-10 zile, apoi ca au incercat de 3 ori si au nevoie de ajutor (desi cardul meu este in cont la ei), sau ca nu mai returneaza banii pentru ca deja am castigat contestatia. Ne invartim in jurul cozii de fiecare data!
Chiar nu stiu pe ce drum sa o mai apuc cu ei!
Multumesc