avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua Am o problema cu booking.com, pur si simplu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua Am o problema cu booking.com, pur si simplu refuza ...

Buna ziua
Am o problema cu booking.com, pur si simplu refuza sa imi returneze niste bani, agreati cu hotelul care a redus taxa la zero lei pentru neprezentare. Ei invoca faptul ca am castigat contestatia sumei cu banca mea BT, desi tot ei mi-au cerut sa opresc contestatia pentru a-mi returna banii :-)
Exista emailuri in care imi spun ca va dura 50 de zile sa imi returneze banii, apoi 7-10 zile, apoi ca au incercat de 3 ori si au nevoie de ajutor (desi cardul meu este in cont la ei), sau ca nu mai returneaza banii pentru ca deja am castigat contestatia. Ne invartim in jurul cozii de fiecare data!
Chiar nu stiu pe ce drum sa o mai apuc cu ei!
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 23 Iunie 2025
sblue2025, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o speta legata de un curs, pe care l-am achitat ... andreeaschlaepfer andreeaschlaepfer Buna ziua! Am o speta legata de un curs, pe care l-am achitat împreună cu prietenul meu (furnizorul având o oferta pentru 2 persoane în valoare de 5 000 ... (vezi toată discuția)
Alocatia pe card VeneraM VeneraM Am avut o problema cu personalul de la posta romana, cred ca toti stim cum se lucreaza acolo. Am un copil de 1 an si 10 luni. As vrea din ianuarie sa-mi intre ... (vezi toată discuția)
Va salut, am o problema de care nu m-am mai batut. am cumparat ... andrei2_3 andrei2_3 Va salut, am o problema de care nu m-am mai batut. Am cumparat un produs(router) de la eMAG cu plata online cu cardul de la BT(Banca Transilvania) , eu mi-am ... (vezi toată discuția)