avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită O intrebare legata de Executare Silita
Discuție deschisă în Executare silită

O intrebare legata de Executare Silita

O intrebare legata de Executare Silita.

Pe site-ul unui CJ a fost publicata o Publicatie de Vanzare pentru al treilea termen la o licitatie, pe data de 05.09.2025
Surpriza . Licitatia era pe 06.09.2025

I-am contactat telefonic si am intrebat daca au respectat termenul de 30 de zile si raspund ca ei au afisat la avizier si intr-un ziar local.

In ziarul local nu am gasit nici un anunt, si oricum mi se pare cusuta cu ata alba toata licitatia "publica"
Pare o licitatie cu "atribuire".

Se poate depune o contestatie fara sa fiu parte din licitatie?
Efectiv nu se putea participa la licitatie de pe o zi pe alta, d'apoi sa mai depui si cei 10%

M-as adresa si lor si DNA-ului cu cateva intrebari.
Astept un sfat.
Stima
~SB
Ultima modificare: Luni, 10 Noiembrie 2025
sblue2025, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita-publicatie vanzare mariamn mariamn Daca un imobil este supus executarii silite si scos la vanzare, unde trebuie sa apara Publicatia de vanzare si de catre cine? Numai de catre executor ... (vezi toată discuția)
Pot sa pun link direct sau nu ? care-i logica ? koxinus koxinus Buna ziua ! Am un anunt (oferta) plasat pe un site de licitatii romanesc (ocazional cunoscut ).Politica acestuia: afli numarul de telefon, e-mail al ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata. executor andreimineru andreimineru Unde sunt afisate licitaliile de la un executor anume,acesta lucrand cu mai multe banci pentru recuperarea datoriilor rau platnicilor? Executorul este ... (vezi toată discuția)