avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate PCristina2025

Activitate PCristina2025

Da, insa intrebarea mea era, faptul ca m-au platit cu intarziere, dar acum platile sunt la zi, poate justifica demisia?
Buna dimineata, demisie.
Stiu, de aceea va si intreb, dar in acest moment sunt achitate. Insa nu am garantia ca nu se repeta. Este legal sa invoc asta?
Buna dimineata, vreau sa plec de unde lucrez, m-am inteles cu administratorul sa trimit cererea de incetare, de 2 zile nu imi trimite decizia semnata, raport revisal, adeverinte (mentionez ca in revisal nu este operata incetarea). Pot sa imi dau demisia fara preaviz pe motiv de nespectarea obligatiilor, avand in vedere ca salarul lunii mai, iunie, iulie a fost platit in 10.08.2025? sau cum sa procedez ca sa nu fiu fortata sa stau in preaviz, sau sa fiu pusa nemotivata? Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc
Buna ziua, am 9 angajati si vreau sa suspend activitatea. Trebuie sa fac concediere colectiva sau individuala? Am vazut ca legea prevede reguli doar de la 20 de angajati, pentru colectiva, asta inseamna ca pot face individuala? Sper sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc frumos.
Practic ei vin cu cartea de identitate si ii trec in registru sambata dimineata si duminica dimineata sau vineri pt ambele zile? Mai este acel registu pe hartie care trebuie transmis pana in 5 la itm? Zilierul imi da doar declaratie pt sanatate si semneaza pt bani, asta e tot? Multumesc frumos
Buna seara, vreau sa angajez zilier pentru horeca, cu program sambata si duminica. Trebuie sa ii fac contract de munca in fiecare saptamana? Se raporteaza tot cu o zi inainte? Se mai face fisa de post? Incetare cim? Adeverinta vechime? Se raporteaza in registru zilier sau tot in reges online? Multumesc frumos