avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Activitate Oskar7145

Activitate Oskar7145

Jumatatea lui de la imobil a fost donata in perioada cind era facut imprumutul Datoria trimisa prin plic de banca a aprimit o la o luna de la deces.Cred ca trebuie inchis contul

gi-jane2 a scris:

Trimiteti o notificare precum ca debitorul lor e decedat si ea, fata, nu a acceptat succesiunea dupa tata.
conteaza cum si cand a fost trecut imobilul pe numele fetei.

Tatal copilului meu a făcut un credit de nevoi la o banca Acest credit a fost platit din cite stiu, El a decedat acum 3 luni dar a venit un plic de la banca de la recuperatori pe adresa unde locuia cu o suma inca de plata Mentionez ca el nu avea nimic in proprietate la ora decesului. Imobilul in care traia este pe numelei copilului.Intrebarea mea daca datoria asta afecteaza copilul
Tatal fetei mele a avut un credit de nevoi pe care l a terminat de platit Din spusele lui Acum el a decedat dar a venit o scrisoare de la banca cu rata restanta plus dobanzi Mentionez ca la ora decesului nu avea nimic in proprietate Imobilul ce il detinea in jumatate cu copilul fiind trecut la ora decesului in totalitate pe numele copilului prin act notarial Ce se intampla si cu ce o afecteaza aceasta datorie la banca