avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Tatal copilului meu a făcut un credit de nevoi la o ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Tatal copilului meu a făcut un credit de nevoi la o banca Acest ...

Tatal copilului meu a făcut un credit de nevoi la o banca Acest credit a fost platit din cite stiu, El a decedat acum 3 luni dar a venit un plic de la banca de la recuperatori pe adresa unde locuia cu o suma inca de plata Mentionez ca el nu avea nimic in proprietate la ora decesului. Imobilul in care traia este pe numelei copilului.Intrebarea mea daca datoria asta afecteaza copilul
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:51, 11 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atât timp cât nu are bunuri iar mostenirea defunctului nu o acceptati nu se pot transmite nici datoriile acestuia..
Nu contează mai deloc că nu avea nimic în proprietate la data decesului.
Daca în perioada când era dator-debitor, și-a donat bunureile personale către fică cu intenția de a prejudicia creditorul, instanța de judecată poate revoca contractul de donație.

Dacă creditorul o va chema în judecată pe fică, pentru revocarea donației, va fi necesar să-i angajați avocat.
Oricum va fi un proces dificil, și cu șanse pentru creditor, daca se va dovedi că donația a fost făcută cu intenția de al prejudicia pe creditor.

Nu mai deschideți topicuri identice cu același subiect, ca nu se mai înțelege nimic.
Dați clik pe RĂSPUNDE și continuați discuția la un singur topic.
Ultima modificare: Luni, 11 August 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal fetei mele a avut un credit de nevoi pe care l-a terminat ... Oskar7145 Oskar7145 Tatal fetei mele a avut un credit de nevoi pe care l a terminat de platit Din spusele lui Acum el a decedat dar a venit o scrisoare de la banca cu rata ... (vezi toată discuția)
Succesiune neinceputa angela222 angela222 BUNA SEARA Mi-a murit o buna prietena la virsta de 53 de ani de inima si aceasta dna avea un credit de nevoi personale si 2 carduri....dna nu avea nici o ... (vezi toată discuția)
Transmitere datorii la mostenitori Florin Negrea Florin Negrea parinti mei au facut un credit de nevoi personale in2007 la pireeus bank amindoi fara giranti fara nimic fara gaj tata a murit in 2010 mama trage sa moara m-am ... (vezi toată discuția)