avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Tatal fetei mele a avut un credit de nevoi pe care l-a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Tatal fetei mele a avut un credit de nevoi pe care l-a terminat ...

Tatal fetei mele a avut un credit de nevoi pe care l a terminat de platit Din spusele lui Acum el a decedat dar a venit o scrisoare de la banca cu rata restanta plus dobanzi Mentionez ca la ora decesului nu avea nimic in proprietate Imobilul ce il detinea in jumatate cu copilul fiind trecut la ora decesului in totalitate pe numele copilului prin act notarial Ce se intampla si cu ce o afecteaza aceasta datorie la banca
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:28, 11 August 2025
Trimiteti o notificare precum ca debitorul lor e decedat si ea, fata, nu a acceptat succesiunea dupa tata.
conteaza cum si cand a fost trecut imobilul pe numele fetei.
Ultima modificare: Luni, 11 August 2025
gi-jane2, moderator
Jumatatea lui de la imobil a fost donata in perioada cind era facut imprumutul Datoria trimisa prin plic de banca a aprimit o la o luna de la deces.Cred ca trebuie inchis contul

gi-jane2 a scris:

Trimiteti o notificare precum ca debitorul lor e decedat si ea, fata, nu a acceptat succesiunea dupa tata.
conteaza cum si cand a fost trecut imobilul pe numele fetei.

revocarea donatiei poate fi ceruta de creditor. daca se ajunge la asta si veti primi citatie, va trebui sa apelati la avocat.
Ultima modificare: Luni, 11 August 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal copilului meu a făcut un credit de nevoi la o banca acest ... Oskar7145 Oskar7145 Tatal copilului meu a făcut un credit de nevoi la o banca Acest credit a fost platit din cite stiu, El a decedat acum 3 luni dar a venit un plic de la banca ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de la banca, adresata fostului sot, sosita pe adresa mea roxi13 roxi13 Buna seara, Am gasit la cutia postala un plic adresat fostului sot, din partea unei banci. Divortul a fost in 2007, iar anul acesta, in martie 2014, fostul ... (vezi toată discuția)
Transmitere datorii la mostenitori Florin Negrea Florin Negrea parinti mei au facut un credit de nevoi personale in2007 la pireeus bank amindoi fara giranti fara nimic fara gaj tata a murit in 2010 mama trage sa moara m-am ... (vezi toată discuția)