avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Tatal fetei mele a avut un credit de nevoi pe care l-a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Tatal fetei mele a avut un credit de nevoi pe care l-a terminat ...

Tatal fetei mele a avut un credit de nevoi pe care l a terminat de platit Din spusele lui Acum el a decedat dar a venit o scrisoare de la banca cu rata restanta plus dobanzi Mentionez ca la ora decesului nu avea nimic in proprietate Imobilul ce il detinea in jumatate cu copilul fiind trecut la ora decesului in totalitate pe numele copilului prin act notarial Ce se intampla si cu ce o afecteaza aceasta datorie la banca

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale transmis la mostenitori JeanDTS JeanDTS Buna ziua! Am si eu o problema. Tatal meu avea un card de nevoi personale la BRD din 2001 ,in decembrie 2011 expira. In aprilie 2011 a decedat in urma unui ... (vezi toată discuția)
Transmitere datorii la mostenitori Florin Negrea Florin Negrea parinti mei au facut un credit de nevoi personale in2007 la pireeus bank amindoi fara giranti fara nimic fara gaj tata a murit in 2010 mama trage sa moara m-am ... (vezi toată discuția)
Mostenire credit de nevoi personale fara garantii hori79 hori79 Tatal meu a decedat si a lasat in urma un credit neachitat integral. Nu are la ora aceasta nici o restanta. Am fost la banca unde am aflat ca, desi exista o ... (vezi toată discuția)