avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate George_1586

Activitate George_1586

Am văzut ca este pe lista avocaților romani din Paris asa ca, am apelat la dansa. O cheamă Anca Lucaciu Seredan. Tabloul avocaților romani din Paris nu am cum sa îl accesez dar din moment ce are un site, o adresa in Paris, nu cred ca ar fi ceva suspicios. Mulțumesc!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ați verificat dacă dna respectiva are drept sa profeseze în Franța,este membra a unui barou local?

Buna ziua, va multumesc pentru raspuns, incercam si eu aici, dupa cum spuneam, am angajat un avocat acolo (o doamna din Bucuresti) asa ca e foarte posibil sa mai fie avocati cunoscatori ai legislatiei franceze pe acest site .
Buna ziua, tatal meu a murit anul trecut in Franta. Detine o proprietate cumparata in procent de 50% cu fratele meu, bunuri- masina, cont bancar, altele. anul acesta s-a facut succesiunea in Franta, eu neputand fi prezent, mi-au trimis o procura (pentru demararea dosarului privind succesiunea) pe care am semnat-o. Nu as fi crezut nici intr-o a zecea viata ca s-ar putea intampla asa ceva...partea cuvenita mie au divizat-o mie si mamei ( care initial era trecuta in contract ca uzufruct) deci eu am doar 25%, mai mult de atat, contul bancar, banii de la asigurari (medicale), masina ( ford ranger 2018) nu apar ca obiect in succesiune - s-au sters efectiv nu mai exista . Am angajat un avocat acolo sa studieze dosarul dar minunea este ca dupa ce l-am platit, a trimis un email si o somatie notarului - prezentare documente defunct, dar fara nici o solutie. Acum imi cere o suma marisoara ca sa deschida un proces impotriva notarului care nu i-a prezentat documentele solicitate. Problema este ca desi tin sa cred ca s-au facut mizilicuri in tot acest proces de catre notar, ar fi deasemenea posibil sa ma dea in judecata si sa ma despagubeasca cu o suma aberanta pentru denigrarea imaginii, sau stiu eu ce. Ce sfaturi mi-ati putea da ?
In speranta unui posibil raspuns, va multumesc !
Va multumesc pentru raspuns
Buna ziua, familia dorește sa intabuleze un teren ,iar din motive profesionale (ca moștenitor) nu am putut sa fiu prezent la topograf pt a-mi da acordul. In consecință, fratele meu s-a folosit de o copie dupa buletinul meu pt a face chestia asta. Care sunt consecințele? Va mulțumesc!