avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Familia dorește sa intabuleze un teren, dar din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Familia dorește sa intabuleze un teren, dar din motive ...

Buna ziua, familia dorește sa intabuleze un teren ,iar din motive profesionale (ca moștenitor) nu am putut sa fiu prezent la topograf pt a-mi da acordul. In consecință, fratele meu s-a folosit de o copie dupa buletinul meu pt a face chestia asta. Care sunt consecințele? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: George_1586 , utilizator 08:46, 13 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are de ce sa va deranjeze.
Atât timp cât nu ați fost omis..Este o formalitate administrativă de înscriere a unui imobil într-un registru public.
Juridic nu va prejudiciază cu nimic.
Acum, dacă v-ati supărat atât de tare și vă deranjează, puteți sa ii faceți fratelui plângere pentru încălcarea GDPR.
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare cu acte false FilipDJay FilipDJay Buna ziua, Sa va prezint situatia in care se afla tatal meu. Au existat doua terenuri cu doua numere topografice diferite (numerele topografice avand ... (vezi toată discuția)
Achizitie cota parte teren si cota parte casa ADAM ADRIAN ADAM ADRIAN Buna ziua. Sunt proprietar impreuna cu fratele meu si tatal meu pe un teren intravilan si o casa situata pe acest teren,drept de proprietate dobandit prin ... (vezi toată discuția)
Modificare registrul agricol mihaicm mihaicm Dețin un certificat de atestare a calității de moștenitor după tatăl meu decedat. Anul trecut primăria comunei Oarța de Jos jud. MM mi-a eliberat o ... (vezi toată discuția)