Daca un proprietar a inchiriat un apartamentul si nu plateste taxe ce dovezi sunt suficiente ca a primit chirie?
Este destul daca o data pe luna a sunat pe chiriasul?
Multumesc
Legea este facut pentru siguranta pietonilor normal ca este si interzis parcarea.
Pentru ce este facut legea, daca se poate parca? Nu are nici o logica.
Legea nu se refera la parcare? Dar nici nu este o lege care permita parcarea.
Politia poate amenda administratorul drumului? Asta nu am stiut si care paragraf se aplica?
Ma intreb dece exista o lege daca nu se poate trage la raspundere pe cei care nu o respecta, adica care auf decis sa se faca parcare?
Altfel cine parcheaza acolo parcheaza ilegal, sau devine ilegalitatea legal daca este facut parcare acolo?
Multumesc, dar daca nu ai voie sa opresti acolo onormal ca nu ai voie sa parchez. Apoi putem spune toti am parcat asa ca am voie sa stau acolo?
Daca oprirea e interzis parcarea nu poate deveni legal chiar daca e facut parcare acolo.
Asa ca parcarea este facut ilegal asa se poate face parcarile ilegal unde nu permite legea?
La noi sa facut parcare chiar langa trecerea de pietoni. Legea spune ca trebuie sa fie 20m liber pentru siguranta. Ce lege a incalcat functionarul cate a aprobat asta? Se poate face o plangere penala sau doar sesizar care nu ajuta la nimic.
Sau este responsabil doar dupa ce sa intamplat un accident? Sau nici atunci?