Am întrebat la Itm și mi.au spus că probabil nu sunt statele de plata depuse la Camera de munca cum era atunci ,dar eu știu ca ordinele de plata se depuneau în doua exemplare din care unul era pentru ei.Si apoi nu era contract de munca era contract de asigurare.Si de ce sa se suspende și nu sase întrerupă contractul.Stiu procedura 3242 /1993 asta spune art.15 parca ,sa se suspende,dar?
Nu,mai an numai pentru 6 luni.
Și totuși din aprilie 1993 pana in noiembrie 1995 când legeava întrat în vigoare de ce au suspendat contractul?
Perioada susoendata ar putea fii asimilata?
Dacă. pe polita de asigurare este trecut și utilizatorul,altul decât proprietarul din certificatul de înmatriculare, în cazul unui accident făcut de utilizator ,asigurătorul va plati despăgubirea?
Bună ziua,va rog,sa ma ajutați cu întrebarea, în carnetul de munca îmi apare o perioada de 5 ani cu suspendare contract de asigurare sociala conf.lg.83/1995 și procedura 3242/1995.
Aceasta suspendare cum este luata în considerare pe lg.360/2023.
Și cum este posibil sa fie suspendat contractul pe o lege care a întrat în vigoare în noiembrie 1995 dar s.a aplicat din aprilie 1993?