avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Activitate Ion Zamfira

Activitate Ion Zamfira

Va adresați printr o hartie la primărie, cei care au construit blocul mu au fost tâmpiți cand au lus aragazul la geam direct opus cu gura de aerisire. Vecinii lot sa isionteze aragazul si in sufragerie dar teava de la hota si ventilatorul de la baie nu au voie să il monteze in gurile de aerisire ale blocului si nici in nisa unde se află conductele . Faceți o sesizare la primarie si se rezolvă

Paul2017 a scris:

Lamurire

Buna ziua,

Am o mica problema si nu stiu cui sa ma adresez, locuiesc intr-un bloc cu 4 nivele, eu locuiesc la ultimul nivel.
De ceva timp cei ce locuiesc la etajul 3 cand fac mancare tot fumul ajunge la mine in casa.
De exemplu, eu am burlanul de la hota in exterior adica afara, acestia au burlanul de la hota pe conducta de aerisire ca sa zic asa de la bucatarie (unde se afla si tevile....).
Cat de legal este sa puna aerisirea de la hota pe acel canal sau pe aerisirea blocului?
Din ce stiu, ei nu au aragazul la geam ci il au chiar langa usa de la bucatarie unde se afla aerisirea blocului.
Pe mine ma intereseaza cui ma pot adresa, ca mi-au umplut apartamentul de fum.

Multumesc anticipat!

Va adresați printr o hartie la primărie, cei care au construit blocul mu au fost tâmpiți cand au lus aragazul la geam direct opus cu gura de aerisire. Vecinii lot sa isionteze aragazul si in sufragerie dar teava de la hota si ventilatorul de la baie nu au voie să il monteze in gurile de aerisire ale blocului si nici in nisa unde se află conductele . Faceți o sesizare la primarie si se rezolvă

Paul2017 a scris:

Lamurire

Buna ziua,

Am o mica problema si nu stiu cui sa ma adresez, locuiesc intr-un bloc cu 4 nivele, eu locuiesc la ultimul nivel.
De ceva timp cei ce locuiesc la etajul 3 cand fac mancare tot fumul ajunge la mine in casa.
De exemplu, eu am burlanul de la hota in exterior adica afara, acestia au burlanul de la hota pe conducta de aerisire ca sa zic asa de la bucatarie (unde se afla si tevile....).
Cat de legal este sa puna aerisirea de la hota pe acel canal sau pe aerisirea blocului?
Din ce stiu, ei nu au aragazul la geam ci il au chiar langa usa de la bucatarie unde se afla aerisirea blocului.
Pe mine ma intereseaza cui ma pot adresa, ca mi-au umplut apartamentul de fum.

Multumesc anticipat!

Bună ziua, Am un teren proprietate privată iar drumul de acces este comun cu ceilalți proprietari ( cotă parte) eu am vrut să il donez primăriei deoarece alta bucată donata de ceilalți vecini a fost reabilitată de catre primărie si arată destul de bine. In trecut eu personal am pietruit deumul iar acesta erea practicabil si nu se ridicase peste nivelul proprietății mele, deci accesul pe proprietate era la acelasi nivel. De curand 2 noi proprietari de alte doua parcele invecinate au ridicat a treia oară drumul prin pietruire neluând nămolul iesit la suprafață și in acest caz drumul este astazi mai sus decât proprietatea mea eu neputând avea acces acum in curte cu auturismul iar pe gardul meu acum se sprijină tot materialul pus pe deum eu neputând să fac reparatii la gard deoarece demontând o uluca tot materialul se prăvălește peste mine in curte si in scurt timp o sa distriga si gardul de la umezeala si forta cu care apasa asupra structurii. Le am comunicat celor doi vecini ca nu mi se pare corect ce au făcut dar ei ma ia în râs. Ce as putea sa fac in acest caz , mulțumesc.