avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Activitate ibolya_09

Activitate ibolya_09

Răspuns la discuția OG 25/2008
#-o#-o#-oam intrebat si la MEDIU, si am primit 2 raspunsuri diferite , 1-da se plateste si 2- nu se plateste si nu se face taxare inversa .
specific ca REFRACTARELE sunt de fapt CARAMIZI , in lege se face referire la dezmembrare ori un cuptor deindustrie nu poate fi dezmembrat , demolat da dar nu dezmembrat , eu asa inteleg.
daca aveam un raspuns clar nu mai apelam la domniile voastre.
asa ca va rog sa ma dezmeticiti dumnevoastra ca tare mai incurcate sunt aceste legi#-o#-o#-o
Discuție OG 25/2008
in acea ordonanta la punctul "7 . La articolul 9 alineatul (1), literele a) si d) se modifica si vor avea urmatorul cuprins:
"a) o contributie de 3% din veniturile realizate din vanzarea deseurilor metalice feroase si neferoase, precum si a bunurilor destinate dezmembrarii, obtinute de catre detinatorul deseurilor, respectiv detinatorul bunurilor, persoana fizica sau juridica. Sumele se retin prin stopaj la sursa de catre operatorii economici autorizati potrivit legislatiei in vigoare pentru colectarea si/sau valorificarea deseurilor, care au obligatia sa le vireze la Fondul pentru mediu; "
intrebarea mea este daca cei care se ocupa cu recuperarea de deseuri REFRACTARE (nu sunt incluse in clasa de deseuri industriale reciclabile) trebuie sa tina cont de aceasta ordonanta ?
multumesc mult
Răspuns la discuția termenul legal de raspuns???
buna seara,

multumesc mult domnule Boncu,

Nu , nu sunt multumita de raspuns deoarece "corb la corb nu-si scoate ochii" , cu alte cuvinte poti argumenta cu baza legala ca ei tot nu-si schimba parerea legea este interpretabila la noi.
Normal ca ma adresez instantei , dar am inteles ca daca nu iti raspunde in termen legal de 45 zile atunci este nula de drept.
oare am inteles eu bine?
multumesc pt raspuns.
buna ziua,

in data de 21.11.2008 am depus o contestatie (la un proces verbal)la directia generala de finante .
as dori sa stiu care este termenul legal pentru raspuns deoarece eu am proimit raspunsul dupa 48 zile.
ce pot face?