avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... termenul legal de raspuns???
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

termenul legal de raspuns???

buna ziua,

in data de 21.11.2008 am depus o contestatie (la un proces verbal)la directia generala de finante .
as dori sa stiu care este termenul legal pentru raspuns deoarece eu am proimit raspunsul dupa 48 zile.
ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ibolya_09 , utilizator 22:02, 8 Ianuarie 2009
Buna ziua,

daca sunteti multumit de raspuns, in sensul ca v-au rezolvat contestatia, va opriti aici.
Daca v-au respins contestatia va adresati instantei de judecata.

av. Boncu
buna seara,

multumesc mult domnule Boncu,

Nu , nu sunt multumita de raspuns deoarece "corb la corb nu-si scoate ochii" , cu alte cuvinte poti argumenta cu baza legala ca ei tot nu-si schimba parerea legea este interpretabila la noi.
Normal ca ma adresez instantei , dar am inteles ca daca nu iti raspunde in termen legal de 45 zile atunci este nula de drept.
oare am inteles eu bine?
multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am contestat un proces verbal de amendă și mi-a ... anticlona anticlona Bună ziua! Am contestat un proces verbal de amendă și mi-a fost anulată cererea de judecată condor art. 200 alt 4 dar nu am fost informată cu nici o ... (vezi toată discuția)
Unde se poate reclama anpc-ul? roxana2016 roxana2016 Buna ziua! Am facut o sesizare la ANPC si raspunsul ANPC a favorizat firma si nu pe mine ca si consumator, desi aveam dreptate si dovezi. Nu vreau sa intru in ... (vezi toată discuția)
Prelungire suspendare permis cu 30 de zile uditza uditza Pe scurt: Acum un an mi s-a suspendat permisul pentru o presupusa (si eronata) neacordare de prioritate la trecerea de pietoni. Am depus contestatie la ... (vezi toată discuția)