avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate olga sain

Activitate olga sain

Discuție Tip de contract
Buna ziua! Am o școala de muzică particulară,pe cod caen 8552.
Întrebarea este dacă pot face contracte de execuție muzicala profesorilor cu care voi colabora,dat fiind faptul că majoritatea sunt angajați cu normă întreagă în instituții de cultură.Daca nu,ce tip de contract de munca trebuie să închei cu acești muzicieni?
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Buna ziua!
Am o I.I.,pe care am activ codul CAEN 8552 si am o scoala de muzica.
Doresc sa pot face concursuri muzicale pentru copii dar si pentru adulti.Imi puteti spune,va rog,daca trebuie sa adaug si sa activez si alt cod CAEN si care este procedura? sau daca trebuie sa infiintez si o asociatie pe langa II? Am cautat pe net sub diverse intrebari dar nu am gasit nici macar un indiciu.Multumesc frumos pentru raspunsuri!
multumesc pentru promptitudinea cu care ati raspuns!
ce cod CAEN imi trebuie atunci si daca aveti idee cam cat costa sa introduc un alt cod CAEN.
Multumesc!
Buna ziua! profesez in cadrul unui liceu vocational ca si prof. de canto.Am o I.I.,care are printre alte coduri CAEN secundare si codul 9001(activitati artistice).
Intrebarea mea este daca activez si acest cod 9001,pot inchiria un spatiu unde sa predau lectii de canto in particular pe firma ? mai am nevoie si de alte aprobari,daca da,ce aprobari?
multumesc pentru raspuns!
ce lege certifica acest lucru?
Buna ziua!
Sunt angajata unei institutii bugetare,unde primesc sporul de vechime.Am al doi-lea job,ca profesor auxiliar pe o jumatate de norma.
Intrebarile mele sunt:
1.desi am dat examen in august,pentru suplinire,unde am obtinut nota 9,am fost incadrata profesor auxiliar,nu suplinitor...vreau sa stiu daca s-a procedat corect.
2.este normal sa fiu incadrata ca debutant si implicit sa nu primesc sporul de vechime in munca acumulat la serviciul de baza?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri,si va rog spuneti-mi concret legea care stipuleaza vechimea la al doi-lea job.
multumesc pentru promptitudinea cu care ati raspuns!
va rog ,daca se poate sa ma mai ajutati cu raspuns la urmatoarea situatie creata:sora mea a fost intre timp la somaj sa intrebe de cate luni de somaj va beneficia in cazul in care are 5 ani cumulati pe perioada 1998-2010 de vechime(ultimii 3 neintrerupti la locul de munca unde a semnat preavizul),si i s-a raspuns ca beneficiaza de 6 luni.in situatia aceasta,ea fiind insarcinata in 5 sapt.+6 luni ,va avea 7 luni si un pic...iar pana la 9 luni ce va face?ramane descoperita si nu stiu daca va mai putea beneficia deconcediu de maternitate si CCC.Imi puteti spune ce este de facut in acest caz?Va multumesc!
a anuntat directorul dar acesta,sfatuit de jurist a spus ca nu are ce sa-i faca...nu poate sa transforme nici un post pentru ca nu are studiile necesare pentru postul respectiv...pana in final,nu mai e nimik de facut?legal,care sunt pasii urmatori pa care trebuie sa-i faca?Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua!
va rog frumos sa ma ajutati in gasirea unei solutii la problema surorii mele,care la o saptamana si ceva dupa ce a semnat preavizul de disponibilizare, a descoperit ca era insarcinata in 5 saptamani.Intrebarea mea este daca mai este valabil acest preaviz in situatia expusa si ce argumente bazate pe lege poate invoca angajatorului.va multumesc anticipat,astept raspuns.