Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Din pacate pentru dumneavoastra valoarea in lei a taxei a crescut , deoarece valoarea in lei a taxei auto se determina pe baza cursului de schimb valutar stabilit in prima zi lucratoare a lunii octombrie din anul precedent si publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene .
Din nefericire pentru cetatenii romani , pana cand Comisia Europeana va termina toata procedura de infrigement in cazul Romaniei , o sa mai dureze cam un an si ceva cosmarul taxei auto .
Rezolvarea concreta a organelor, domnu* avocat, este ca a demonstrat aceluia care se credea stapan pe domeniul public ca viseaza si de fapt si de drept cine apuca primul locul de parcare sa fie sanaos, ceilalti... Dumnezeu cu mila, se descurca cum pot. Si sincer sa fiu, mi se pare cel mai echitabil si credeti-ma si eu am masina si am intampinat deseori dificultati in a gasi un loc de parcare.
Daca vecinul se afla acolo inaintea dvs. imi pare corect sa ramana si in continuare.
Legea nu ere treaba in aceasta chestiune intrucat folosinta indelungata nu genereaza efecte juridice in cazul acesta.
Este o uzanta daca vreti.
Politia nu cred ca poate sa va ajute cu ceva.Nu a incalcat legea.
avocat Claudiu Lascoschi