avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Activitate mimim

Activitate mimim

Răspuns la discuția contract de intretinere
Cum se pot apara batrana si fiica acesteie????
Răspuns la discuția contract de intretinere
Cazul real este urmatorul: debitorul a predat mai departe contractul de intretinere fiicei intretinutei intrucat debitorul le-a spus situatia reala si faptul ca nu are nici-o vina si nici-o legatura intretinuta:( cu problema debitorului. Cu toate acestea se poate ataca decizia (contractul) luata de debitor????
Răspuns la discuția cerere de dechidere a procedurii
As dori sa stiu ce exceptii se pot invoca in contestatie ( oug 119/2007), in cazul in care debitorul actionat in instanta nu mai era asociat la societatea debitoare in momentul producerii pagubelor pretinse de creditor.
Mentionez de asemenea urmatoarele:
- eram asociat in momentul semnarii contractului, dar nu a fost semnat de mine;
- nici-o factura nu este semnata de mine;
-creditorul a fost instiintat si i s-a pus in vedere ca trebuie sa schimbe documentele, inainte de momentul pagubei;
-eu stiu doar ca mi-am vandut sociatatea administratorului prin procedura legala ceruta de ONRC prin cedarea activului si a pasivului si cu atestat fiscal.
-creditorul are o clauza contractuala prin care asociatii garanteaza eventualul debit.......... dar care asociati.....prezenti, viitori..... care????? - si apoi unde exista \"acordul de vointa\" al celui care garanteaza - ce vina are asociatul pentru actele intreprinse de administrator???:">
Multumesc frumos!
Se poate executa contractul de intretinere al unui debitor?
Multumesc.