Cazul real este urmatorul: debitorul a predat mai departe contractul de intretinere fiicei intretinutei intrucat debitorul le-a spus situatia reala si faptul ca nu are nici-o vina si nici-o legatura intretinuta:( cu problema debitorului. Cu toate acestea se poate ataca decizia (contractul) luata de debitor????
As dori sa stiu ce exceptii se pot invoca in contestatie ( oug 119/2007), in cazul in care debitorul actionat in instanta nu mai era asociat la societatea debitoare in momentul producerii pagubelor pretinse de creditor.
Mentionez de asemenea urmatoarele:
- eram asociat in momentul semnarii contractului, dar nu a fost semnat de mine;
- nici-o factura nu este semnata de mine;
-creditorul a fost instiintat si i s-a pus in vedere ca trebuie sa schimbe documentele, inainte de momentul pagubei;
-eu stiu doar ca mi-am vandut sociatatea administratorului prin procedura legala ceruta de ONRC prin cedarea activului si a pasivului si cu atestat fiscal.
-creditorul are o clauza contractuala prin care asociatii garanteaza eventualul debit.......... dar care asociati.....prezenti, viitori..... care????? - si apoi unde exista \"acordul de vointa\" al celui care garanteaza - ce vina are asociatul pentru actele intreprinse de administrator???:">
Multumesc frumos!