avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contract de intretinere
Discuție deschisă în Executare silită

contract de intretinere

Se poate executa contractul de intretinere al unui debitor?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 16:28, 29 Ianuarie 2009
De regula daca intretinerea nu se mai presteaza creditorul poate cere rezilierea contractuilui, deoarce este un contract cu executare succesiva nu se preteaza la o execuatre silita prin executor judecatoresc
Cazul real este urmatorul: debitorul a predat mai departe contractul de intretinere fiicei intretinutei intrucat debitorul le-a spus situatia reala si faptul ca nu are nici-o vina si nici-o legatura intretinuta:( cu problema debitorului. Cu toate acestea se poate ataca decizia (contractul) luata de debitor????
Cum se pot apara batrana si fiica acesteie????
Poate că formulînd întrebarea într-un mod în care să putem pricepe starea de fapt şi de drept aţi putea obţine un răspuns.
Aşa, nu se înţelege nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare debite visavis visavis Sunt reprezentantul unei asociatii de proprietari si doresc sa prezint o speta, de altfel, comuna, in ideea ca aici voi gasi un raspuns pertinent. Prin cale ... (vezi toată discuția)
Curator bveronica bveronica am o doua vecine-78 si 52 ani,mama si fiica,ambele cu probleme psihice.Am facut ambelor expertiza medico-legala la INML,se judeca decaderea acestora din ... (vezi toată discuția)
Sora infiata si ea liutza50@yahoo.com liutza50@yahoo.com buna ziua.suntem 2 fete infiate,eu locuiesc cu batrana cealalta nu si a dat-o in judecata sa ii dea fata cealalta un fel de pensie alimentara,tinand cont ca ... (vezi toată discuția)