avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1255 soluții astăzi
Forum Activitate gciii

Activitate gciii

Răspuns la discuția detalii ancheta
pai schimba ca nu stiu unde ma pot interesa in ce stadiu se afla ancheta.....politistul ma tot amana.....stiu ca el a trimis dosarul la parchet cu propunerea unei amezi administrative (cel putin asa mi`a spus) dar mai departe nu mai stiu nimic.....ma pute-ti ajuta cu mai multe detalii? am sa ma duc la politie si am sa vad ce nr. are dosarul si am sa iau toate informatiile.......
Discuție detalii ancheta
Sunt urmarit penal si nu mai tin minte nr. dosarului care mi-a fost prezentat de politistul care se ocupa de caz in momentul cand am luat la cunostinta ca a inceput urmarirea penala impotriva mea, unde ma pot interesa inafara sectiei de politie si politistului care se ocupa de caz?
Răspuns la discuția urmarire penala...........
dupa cate am inteles dosarul a venit inapoi la politie cu amenda care a fost propusa de catre ofiterul care se ocupa de caz si ascesta trebuie "sa`l inchida" cu acea propunere care a venit de la procuror numai ca....atat stiu sau cel putin asta presupun ca s`ar fi intamplat......acel domn politist ...... evita....... sa ma lamureasca si pe mine in ce stare se afla dosarul si nu inteleg de ce.......daca nu ma pot interesa la el din diverse cauze....unde in alta parte ma pot interesa.....la parchet...unde? :(
Se pare ca am nevoie iar de o indrumare, sfat.......pe scurt, am fost sau mai bine zis sunt urmarit penal pt. ca sa gasit asupra mea un box, am luat legatura cu ofiterul care se ocupa de caz, acesta a trimis inapoi spre procuror/judecator dupa ce acesta a aprobat in prealabil inceperea urmarii penale propunerea unei amende administrative.......numai ca......ispectorul nu imi mai da nici o "noutate" despre caz, solutionarea acestuia sau nu....sau cum se incheie toata treaba...trage de timp....am o intrebare: unde si cum pot sa ma interesez ce sa intamplat si la ce sa ma astept si cand.....ca de la el vad ca nu aflu nimic.....
Răspuns la discuția urmarire penala
Va multumesc mult pt. informatii
Răspuns la discuția urmarire penala
multumesc......dar deocamdata sunt urmarit penal, daca ar fi sa-mi scot cazier acum ar aparea lucrul asta inscris.....in momentul in care se va da o deciezie atunci o sa apara in cazier ca sunt scos de sub urmarire penala........risc ceva mai mult decat o amenda administrativa? adica sa nu se lase cu o amenda administrativa si cu una penala sau nu stiu.....intreb:(
Discuție urmarire penala
Buna ziua
A fost gasit asupra mea un box metalic pe care l-am declarat ca fiind gasit cu jumatate de ora inainte, am dat declaratie la politie si au inceput urmariea penala improtriva mea.....ofiterul care se ocupa de caz mi-a spus ca el o sa propuna o amenda administrativa, daca procurorul / judecatorul care se ocupa de caz zice ca raman doar cu amenda administrativa asa ramane daca nu......CE se intampla?asta ma intereseaza, amenda administrativa nu ramane inscrisa in cazier dar urmarirea penala?...inceperea acesteia?.....probabil incetarea acesteia. Prin faptul ca e posibil sa se ramana doar la o amenda....ramane in cazier? asta ma interezeaza,daca ramane ceva in cazier, pe ce durata si ce sanse am sa scap de urmariea penala, cum si cu ce consecinte.
Va multumesc anticipat.