avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Activitate lenuivan

Activitate lenuivan

valoare aprox 7000 lei si pe cati ani se amortizeaza...
am o fact de executie si montaj scara exterioara ptr iesire de siguranta......ce cod de clasificare este in mij fixe?
Răspuns la discuția distanta gard
multumesc, puteti sa-mi ziceti art de lege
Discuție distanta gard
pe strada mea se inlocuieste canalizarea, se sapa pe langa gardul meu....care este un pic in panta si este posiil sa cada, la ce distanta au voie sa sape aproape de gard???? ce pot sa fac? ptr ca imi este teama ca imi cade gardul sau imi slabeste structura

Multumesc
Răspuns la discuția Inregistrare factura
multumesc
Răspuns la discuția Inregistrare factura
Multumesc frumos.......

Trebuie sa declar la impozite si taxe locale???
s-a dat cu ocazia zilei de 8 martie angajatelor cate un pulover(suntem firma de productie textile-pulovere)....cu ce document tb sa scad puloverele din gestiune? se colecteaza tva????
In 2011 s-au facut lucrari de amenajare la sediul firmei, constructorul a emis mai multe fact, din care cu una directorul firmei noastre nu a fost deacord si am returnat-o constructorului. ........s-a deschis proces si in final a castigat constructorul, noi am pierdut.
Cum pot eu sa inreg factura acum din 2011??? pot sa o inreg acum sau tb sa fac rectificative la 101 din 2011 pana la zi ???(valoarea fact este de aprox.25000, se mai poate deduce tva-ul???(cu fact respectiva tb sa maresc valoarea cladirii ufff)X-(
Am angajat un salariat din alt judet si tb sa-i asiguram locuinta, este avantaj de natura salariala plata chiriei? contractul de inchiriere se face pe numele firmei sau al angajatului?
Răspuns la discuția Restituire impozit pe salariu
Multumesc, dar ce documente trebuie sa aduca la firma ??? ca sa fie legal....