avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate Precup Maria

Activitate Precup Maria

Pe ce perioada a fost incheiat contractul din 2005? A expirat termenul? Daca nu a expirat, contractul este desfiintat de drept prin decesul uneia din parti. Celalalt contract este incheiat pentru un an de zile si din cate inteleg nu aveti clauza referitoare la plata imbunatatirilor aduse imobilului in caz de reziliere anticipata. In concluzie puteti rezilia contractul in mod unilateral.
In baza acelei notificari angajatorul nu este obligat sa retina banii si sa-i vireze bancii. Banca prin aceasta metoda incearca sa rezolve problema in mod amiabil.In situatia in care nu reuseste recurge la executare silita si atunci angajatorul nu o mai poate refuza.
Parerea mea este ca, de preferat ar fi sa se raspunda in mod favorabil la acea notificare, situatie ce ar prfita atat debitorului cat si bancii.
Răspuns la discuția Concluzii la intampinare
Da, puteti sa formulati in scris raspunsul la intampinare, il inaintati instantei cand va da cuvantul si sustineti si oral cele scrise. Curaj si multa bafta!!! Nimeni nu s-a nascut invatat.
Dupa parerea mea trebuie sa iesiti imediat din firma, printr-o hotarare a asociatilor pe care o inregistrati la registrul comertului(plus contract de cesiune parti sociale).In privinta popririi pe veniturile salariale ale d-v. pentru datoriile firmei? nu vad cum s-a ajuns aici?fara a se angaja raspunderea administratorului? Ca sa putem sa ne dam seama trebuie sa dati detalii.Va sfatuiesc sa va angajati un avocat sau un consilier juridic pentru a va ajuta in rezolvarea problemei. bafta!!! An nou cu fericire si impliniri!!!!
Răspuns la discuția executare silita
Din pacate, puteti fi executat silit de catre statul roman, chiar daca aveti ipoteca pe imobil.Statul are sa va popreasca toate conturile bancare si de aici vine nenorocirea. Va sfatuiesc sa va ganditi foarte bine cum procedati sa va achitati datoriile fata de stat pentru ca penalitatile sunt foarte mari si sumele cresc zilnic.Multa bafta!!!
Cereti executorului sa treaca somatia de plata in cartea funciara a imobilului.
Răspuns la discuția despre executarea silita
Din cele relatate inteleg ca d-voastra nu va aflati in procedura executarii silite.Executarea silita se efectueaza de executorul bancar sau de executorul judecatoresc, nicidecum de catre o firma de recuperare. Deocamdata firma de recuperare va cere banii, pentru a va executa silit o sa apeleze tot la executor, de data aceasta la un executor judecatoresc. Daca nu aveti venituri si nici bunuri in proprietate nu au ce sa va execute silit ( deocamdata), doar ca executarea silita odata declansata va dura pana la recuperarea totala a debitului. Pentru confiscare de bunuri nu poate nimeni sa va intre in locuinta fara voia dv., doar cu mandat dat de instanta.Deocamdata puteti sta linistit, dar datoria creste zilnic.
Răspuns la discuția executorul judecatoresc
Din cele relatate rezulta ca executorul are banii doar ca nu-i are pe toti.
Răspuns la discuția executorul judecatoresc
In situatia aceasta puteti face contestatie la executare.
Pactele comisorii sunt clauze contractuale si nu se inscriu in cartea funciara.