avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Activitate Costica33

Activitate Costica33

Multumesc frumos, domnule sad.
Ideea e din afara? Pare ok pentru o afacere insa ma tem ca barbatii din Romania nu se vor opri la a fi tunsi. Va trebuie si bodyguarzi la frizerie. Parca mai erau spalatorii de masini cu tipe in costum de baie. Oricum, felicitari pentru curajul de a fi diferit, e treaba rara in tara noastra asta, de obicei se iau unii dupa altii precum maimutele.
Buna ziua si numai bine de la mine!


Aveti cumva sa-mi dati si mie va rog un model de act constitutiv pentru afaceri pe internet, magazin online? Eu am un act constitutiv din anul 2002, nu stiu daca se poate aplica acelasi pentru orice domeniu?
Va multumesc, fericire si bani tuturor!

=D>
Răspuns la discuția SRL sau PFA?
Sarut mina, toata stima doamna avocata. Intentionez sa fac un magazin online. Cred ca SRL e mai potrivita pentru asta dn cite am inteles, are si mai multa credibilitate.
O zi buna!
Va multumesc frumos domnule consilier juridic, o zi buna!
Discuție SRL sau PFA?
Buna ziua,

Am si eu o mica intrebare: care este cea mai favorabila varianta de organizare a unei societati comerciale, PFA sau SRL? Din punct de vedere contabil si fiscal. Vreau sa fac o firma si ma gindesc ce varianta sa aleg.
Multumesc.
Am vazut pe internet ca sunt multe firme care se ocupa de infiintarea de firme. Caut cea mai ieftina si mai solida varianta pentru infiintarea unei firme in Bucuresti.
Am de ales intre cei de la Registrul comertului (consultantii) si o firma (nu am ales inca).
Ce ziceti, pot avea incredere in aceste firme de infiintari de firme?
Multumesc.
Da, multumesc. Eu cred ca si eu in calitate de proprietar pot actiona in judecata pentru transformarea fara acordul meu a proprietatii. In caz ca doresc sa vind mie imi scade pretul din cauza acestor improvizatii abuzive ca doar n-oi fi cumparat bloc nou ca sa ma trezesc in aceeasi situatie cu blocul vechi. Ce greu se mai schimba mentalitatile in Romania... in loc sa le impunem furnizorilor de cablu sa vina cu solutii moderne, noi ne sacrificam proprietatile ca sa-si faca ei mendrele...
Răspuns la discuția Arhiva asociatiei de proprietari
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va foarte multumesc stimata doamna! Asta da raspuns la obiect.
Răspuns la discuția Dovada transmitere document
Desigur ca este in termen, va multumesc foarte mult.
Stima mea pentru doamnele care mi-au raspuns si care m-au ajutat.