avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Activitate tina_d

Activitate tina_d

Depinde ce scrie in hotararea privind pensie de intretinere. Am vazut ca in unele scrie "pana la majorat', iar in altele "pana la terminarea studiilor, dar nu mai tarziu de implinirea varstei de 25 de ani".
Răspuns la discuția incetare raport de serviciu
Va multumesc pentru raspunsuri.
Este legal ca unui functionar public sa-i inceteze raportul de serviciu inainte de aparitia deciziei de pensionare? Dosarul de pensionare a fost depus cu o luna inainte de implinirea varstei de pensionare, iar cei de la casa de pensii au spus ca decizia de pensie se va emite cam in 4 luni!!
Răspuns la discuția declaratii avere+interese
Anual se schimba venitul incasat si trebuie depusa declaratia de avere, chiar daca alte elemente nu se modifica.
Oricum nu uitati sa le depuneti ca altfel vine A.N.I. si va amendeaza. Am colegi care au platit amenda si acum A.N.I. le controleaza averea.
Este vorba despre fisele fiscale aferente anului 2005, exemplarul care ramane la angajator. Avem nevoie de ele acum pentru ca o alta institutie publica ni le cere in copie certificata. Unii colegi le-au mai gasit, dar altii le-au aruncat. Sper sa le gasesc intr-un final.
Va multumesc oricum pentru raspunsuri.
Am pierdut niste documente din anul 2006. Pur si simplu nu stiu ce s-a intamplat cu ele. Directorul i-a spus sefului de serviciu sa-mi ceara nota explicativa in scris in legatura cu aceste documente. Aceste documente le avem pe suport electronic, dar directorul le vrea pe cele semnate de el in anul 2006. Seful de serviciu poate cere nota explicativa sau doar comisia de disciplina? Constituie acest lucru "abatere disciplinara"?