avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Activitate rosinanta

Activitate rosinanta

HG din învățământ care prevede că bursele elevilor nu se pot cumula, iar Ordin de ministru emis recent, ulterior HG, permite cumulul.

adriandimitriu a scris:

despre ce e vorba mai precis?

Ce se respectă: Hotărârea de Guvern sau Ordinul de ministru (emis la o dată ulterioară H.G.)? Ordinul contrazice H.G.. Mulțumesc!
In concluzie: este sau nu valabila semnatura olografa listata la imprimanta?
Am achizitionat un apartament in rate, cu ANTEcontract de vanzare cumparare, la notar. Am facut intabularea, am pus ipoteca de rang 1 si-l platesc in rate. Clauzele sunt clare: vanzatorul se razgandeste imi achita dublul ratelor si al cheltuielior + ca ipoteca se ridica doar dupa ce fac asta. Dupa achitarea datoriei, se incheie automat si in lipsa vanzatorului contractul de vanzare cumparare. In caz ca vanzatorul nu mai e in viata, urmasii nu pot ataca acest antecontract (nu sunt jurist si nu stiu exact termenii folositi). Nu-mi achit datoriile, intr-un termen fix, reintra in proprietate vanzatorii. Pot oferi detalii in privat.
Răspuns la discuția Impozit forfetar. Platesc?
De ce nu spune nimeni ce pasteste un administrator de firma daca nu plateste forfetarul? De cand patrimoniul unui SRL se amesteca , cu patrimoniul persoanei, persoana care este administrator in firma? Daca un SRL NU are bani de unde sa plateasca forfetarul, ce se intampla ?
Depinde ce act ai completat. Daca este vorba de un banal CV...nu ai de ce sa iti faci probleme.