avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate Popescu Lorena

Activitate Popescu Lorena

Răspuns la discuția REVISALIL NU BATE CU REALITATEA
corect
Asistentul personal, mama bonavului, intra in cic cu data de 15.10.2016, iar cf dispozitiei cim ul este suspendat pentru o perioada de 1 an si 11 luni, adica pana la data de 15.10.2018. Cu luna Dec 2016, tatal bolnavului devine asistent personal in locul mamei ( aceasta, conform legii 448 art.36 al.2 nemaiputand detine calitatea de asistent personal) , in REVISAL suspendarea este facuta ptr perioada de valabilitate a certificatului de incadrare in grad de handicap, adica 18.03.2016-15.03.2017, data de final a suspendarii , in acest caz nu mai coincide cu dispozitia... ce trebuia facut, in principal in revisal? Suspendarea, incetarea suspendarii urmata de incetarea contractului?
Ca membru al unui sindicat si cu imputernicirea de rigoare din partea reprezentantului sindicatului sa il reprezint in instanta, trebuie sa port roba la judecatorie?
Buna seara, daca constat ca am omis o majorare salariala cu luna mai ( vechime in munca) , eu facand operarea acum cu producere efecte de atunci , aplic legislatia din luna mai sau cea din iulie pe codul muncii? este vb de dispozite a unui asist. personal.
Răspuns la discuția Depunere documente in instanta
acest termen este de 25 de zile nu?
Răspuns la discuția Depunere documente in instanta
ar vrea ca intampinarea si actele doveditoare sa i le depun eu, el fiind undeva la tara
Buna ziua, Ii pot depune in instanta documentele la intampinarea unui prieten ? de ce am nevoie pentru acest lucru?
Daca tatal nu este incadrat cu ciontract individual de munca si nu are pe numele lui bunuri mobile/imobile, ii poate cere fosta sotie in instanta majorarea pensiei de intretinere pe motivul cresterii salariului minim pe economie la 1450 lei?
Si part time ul este cf primului raspuns deci. Multumesc frumos.
Buna ziua
Am de calculat o vechime in munca ptr o persoana care a inceput activitatea in 1985 iar in cartea de munca respectiv adev de vechime figureaza si cu 2 resp 4 ore cat si cu somaj. Cum ii calculez vechimea totala in munca?