avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Activitate Lary_13

Activitate Lary_13

Multumesc pt raspuns.
Buna ziua! Va rog daca puteti sa ma lamuriti in problema mea! Eram in somaj, in 2010, cand am intrat in concediu prenatal, mai aveam o luna pana sa-mi expire somajul. Acum dupa ce am primit idemnizatie de crestere a copilului pana la 2 ani, mai am dreptul la somaj? Sau macar la luna ramasa din somajul anterior? Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția concediu medical
Am primit concediu medical de la dr specialist urolog pt 10 zile, in fiecare zi trebuie sa fac fizioterapie (4 proceduri), iar angajatorul a spus ca nu-l aproba. Are voie? Va rog un raspuns! Multumesc!
Buna ziua! Va rog sa-mi spune-ti daca angajatorul poate sa-ti refuze concediul medical?
Buna ziua! Am deschis o Asociatie Familiala impreune cu sotul, in 2005, in martie 2006 am radiat-o. am primit zilele astea de la CAS o decizie de impunere. Nu am avut carte de munca, nu am facut cerere de asigurat. In acel moment sotul era angajat in alta parte, eu eram trecuta in intretinerea lui. Sotului i-a venit sa plateasca 66 lei, mie 277 lei. Pot fi obligata sa platesc chiar daca nu am cerut sa fiu asigurata si nici nu am avut nevoie de servicii medicale?
Imi cer scuze ca insist...dar am nevoie de un raspuns. Va rog! Cum imi pot lua concediu de maternitate? Sunt insarcinata in 7 luni jumate, somajul imi expira pe 1 martie, doctorita a spus ca imi da concediu dupa ce se incheie somajul, dar nu stiu daca e valabil si daca mai primesc inemnizatia crestere copil? Concediu de maternitate nu se da din luna a 7 sau nu e obligatoriu? Trebuie sa fac vreo cerere la somaj? Va multumesc mult!
Multumesc pentru raspunsuri. O zi buna in continuare!
As putea sa intru in concediu prenatal din luna a 6-a sau nu am dreptul fiind in somaj?
Buna ziua! Va deranjez si eu cu o intrebare. Sunt insarcinata in luna a 4-a, sunt in somaj pana in data de 1 martie; urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii aprilie. Voi primi idemnizatie crestere copil?
Răspuns la discuția termen primire decizie concediere
Multumesc pentru raspuns.