avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Af plateste cas?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Af plateste cas?

Buna ziua! Am deschis o Asociatie Familiala impreune cu sotul, in 2005, in martie 2006 am radiat-o. am primit zilele astea de la CAS o decizie de impunere. Nu am avut carte de munca, nu am facut cerere de asigurat. In acel moment sotul era angajat in alta parte, eu eram trecuta in intretinerea lui. Sotului i-a venit sa plateasca 66 lei, mie 277 lei. Pot fi obligata sa platesc chiar daca nu am cerut sa fiu asigurata si nici nu am avut nevoie de servicii medicale?
Cel mai recent răspuns: Costel DRAGOMIR , Avocat 14:06, 12 Iulie 2010
Trebuie sa platiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributii cas pentru venitul obtinut pe af ? Irina S. Irina S. Persoana in discutie a avut un CIM incheiat cu AF constituit de familia ei, contract pentru care platea contributii de asigurari de sanatate. La un moment dat ... (vezi toată discuția)
Plata contributie sanatate LuciaLivia LuciaLivia Eu sunt salariata si sotul meu este in intretinere la mine, in felul acesta beneficiaza de asigurarea de sanatate de stat (cass). Acum a înființat o ... (vezi toată discuția)
Asigurari de sanatate pentru persoane fara venituri coryzalia coryzalia Am terminat de curand perioada platita de somaj (de 12 luni) si inca nu mi-am gasit alt loc de munca, deci momentan sunt o persoana care NU REALIZEAZA ABSOLUT ... (vezi toată discuția)