Inca nu mi-au aratat caseta, dar m-au anuntat ca acum dosarul a intrat pe penal si ca datele dupa caseta au fost stocate...acum cine stie cand voi avea ocazia sa vad acea caseta...
Multumesc pentru raspunsuri.
Culmea este ca nici la mine nu avea cine sa il foloseasca, iar un prim raspuns al politiei dupa ce a vorbit cu banca, a fost ca sigur e cineva din familie si ca sa ma gandesc bine ca acum se va merge la penal...raspunsul meu a fost acelasi: ca vreau sa vad caseta de la bancomat...daca e sa ia amprente dupa card e un pic cam greu pentru ca eu l-am folosit si la comercianti si cine stie cate amprente sunt pe el...
De curiozitate s-a rezolvat ceva in situatia dumneavoastra cu aceea fraudare? Eu am patit ceva similar, iar raspunsul bancii a fost ca si la dumneavoastra, cum ca acel card a fost folosit corect si pin-ul la fel pentru ca este un card cu cip nu poate fi clonat/fraudat.Am fost la politie, am depus o plangere, si am cerut sa vad si eu caseta de la bancomat....inca astept...
Am si eu o problema similara, am de emis o factura pentru Franta, prin care noi le prestam lor servicii (instruire profesionala mai exact), suma din contract este de X Euro, la banii astia mai adaug TVA-ul, il evidentiez in factura sau il includ? Factura care trebuie bagata in contabilitatea firmei noastre este la fel cu cea pe care le-o dam lor sau trebuie trecuta valoarea in RON? Cum se face mai exact factura aceasta?