romibaro 
	    	Utilizator

romibaro 
	    	Utilizator	    

Iuliana Cermak 
	    	Avocat

Iuliana Cermak 
	    	Avocat	    

In luna martie am facut la banca.............. un refuz de plata pentru 2 sume de 400 ron care au fost furate de pe un card de credit.
Deasemenea am depus si o declaratie la Politie, acum dosarul fiind inaintat la Tribunalul Constanta.
Cei de la banca mi-au dat un raspuns , dupa o luna de la sesizare, ca din punctul lor de vedre tranzactiile sunt legale,insa fara sa primesc un document oficial privin ancheta lor.
Acum ce pot face pentru a continua la Tribunal cu dosarul?
Se poate face reclamatie si la OPC pentru modul in care au cei de la banca au rezolvat problema?
 mihaela26 
	    	Utilizator

mihaela26 
	    	Utilizator	    

Diana Persa 
	    	Avocat

Diana Persa 
	    	Avocat	    

Gabriel Iliescu 
	    	Consilier juridic

Gabriel Iliescu 
	    	Consilier juridic	    

Laurentiu Dragos	                   

Salutare! Am constatat de curand ca dupa cardul meu, au fost facute 2 tranzactii de la 2 ATM-uri diferite, unul de la banca la care am contul, bancpost si de ... (vezi toată discuția)
	                    Laurentiu Dragos	                   

Salutare! Am constatat de curand ca dupa cardul meu, au fost facute 2 tranzactii de la 2 ATM-uri diferite, unul de la banca la care am contul, bancpost si de ... (vezi toată discuția)

Dramaqueen	                   

Buna ziua.
Ieri m am asezat la coada la un bancomat, sa mi verific soldul. In fata mea, un barbat vorbea la telefon si cerea indicatii despre cum sa ... (vezi toată discuția)
	                    Dramaqueen	                   

Buna ziua.
Ieri m am asezat la coada la un bancomat, sa mi verific soldul. In fata mea, un barbat vorbea la telefon si cerea indicatii despre cum sa ... (vezi toată discuția)

DavidSalad	                   

Buna ziua! In data de 17.04 fiicei mele si altor 4 prietene de ale ei li s-au furat telefoanele, gentile si portofelele. La aprox 30 de minute de la incident ... (vezi toată discuția)
	                    DavidSalad	                   

Buna ziua! In data de 17.04 fiicei mele si altor 4 prietene de ale ei li s-au furat telefoanele, gentile si portofelele. La aprox 30 de minute de la incident ... (vezi toată discuția)