avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Activitate pya

Activitate pya

Răspuns la discuția Obligat sa schimb apometrele?
Vom vedea cat de corecta va fi citirea radio. S-a stabilit pe scara montarea lor. Este prima luna de cand avem apometre noi cu citire radio. Platim citirea 6lei /luna/ap, totusi mi se pare mult. Sa speram ca asa nu vor mai aparea pierderi de apa, cauzate fiind de necitirea apometrelor la timp. Va tin la curent. Multumesc pentru toate raspunsurile.
O zi buna!
Răspuns la discuția Obligat sa schimb apometrele?
Mulțumesc!

latka a scris:

Sub nici o forma, nu exista nici un articol de lege care sa sanctioneze contraventional asa ceva. De altfel puteti vedea la art. 102 din legea 196/2018 ce poate sanctiona primaria, legat de asociatii de proprietari.


Răspuns la discuția Obligat sa schimb apometrele?
Avem apometre in stare buna. Este o cheltuiala în plus fără logica, schimbarea lor. Poate primăria sa ne amendeze daca nu schimbam?

vali m a scris:

Pai legea spune ca trebuie sa aveti apometre. Daca sunt cu citireradio, cu atat mai bine...abia nu mai dati citirea lunar.
De ce nu doriti apometrele?

Răspuns la discuția Obligat sa schimb apometrele?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Și dacă locatarii sunt amenințați cu amenzi cum se procedează? Mulțumesc.

Dr.Virgil Dan Amza a scris:

nu exista o astfel de prevedere legala! Apo,etrele cu citire la distanta simplifica operatiunea de citire si este apanajul adunarii generale sa hotareasca asa ceva.

Bună ziua! Dacă ma puteți ajuta cu un răspuns în legătură cu obligația schimbării apometrelor de apa calda și rece în apartamente cu alte apometre cu citire la distanta? Care este legea în vigoare? Mentionez ca Asociatia de proprietari ne amenință cu amenzi dacă pana, la finalul anului 2021 nu se vor schimba apometrele. Mulțumesc anticipat!
Multumesc pentru sfat. O zi buna!
@trandafir2, mentionez ca este firma de paza in centrul comercial in care se afla magazinul nostru de mobila si exista supraveghere video pe holurile galeriei. Am citit legea dar se nu specifica foarte clar... Alarma oare ar fi de ajuns? mersi pt raspuns
Suntem o firma intr-un centru comercial, avand suprafata mai mare de 500mp. Dorim sa stim daca exista vreo lege prin care ne obliga sa avem alarma/ buton panica/ supraveghere video in magazin?