avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Activitate POS CONSULT SRL

Activitate POS CONSULT SRL

In mare ghidul ramane acelasi...nu va suferi modificari. Sunt 50 de mil euro, este o oportunitate pentru IMM-uri, dar sa vedem cum va fi gestionata inscrierea online :hm:

Utilajele autopropulsate sau tractate folosite in constructii (excavatoare, buldozere, gredere, incarcatoare, compactoare, rulouri compresoare, finisoare de asfalt, masini pentru curatirea si intretinerea drumurilor), utilaje pentru dezapezire, utilaje agricole (tractoare agricole, combine, semanatori, stropitoare, prese de balotat, pluguri, grape,) utilaje cu destinatii speciale, etc. pe timpul deplasarii sau in perimetrele de lucru.

Numai bine
Răspuns la discuția ajutor de minimis
dydy26 a scris:

Dosarul se face de catre o firma de consultanta? Ce suma se trece in buget,daca nu avem oferte,sau se trece un pret estimativ practicat pe piata?


Dosarul trebuie sa contina, OBIGATORIU, un studiu tehnico-economic, întocmit de o firma de de consultanta cu specialitate în domeniu.Din cat stim..daca nu exista oferte se poate trece un pret estimativ daca suma nu depaseste 15000Euro.


Numai bine
In conditiile expuse de dumneavoastra nu puteti sustine un astfel de proiect.Majoritatea fondurilor nerambursabile functioneaza pe baza de decont.Beneficiarul plateste (din resurse proprii sau credit) si apoi merge cu chitantele si ii este decontata cheltuiala (50%-70%)in functie programul de finantare pe care se incadreaza.Sunt programe unde puteti beneficia si un avans ...dar si acolot rebuie sa garantati 110% din acea suma. De asemeni nu sunt eligibile achizitiile de terenuri sau imobile.

[ link extern ]

Numai bine
Răspuns la discuția finantare europeana
Personal nu am auzit de astfel de firme..dar..in locul dumneavoastra nu as intra in astfel de afaceri....par niste camatari cu acte in regula:)...Numai bine