avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... finantare europeana
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

finantare europeana

Buna ziua, va rog sa imi spuneti si mie daca ati auzit de firme din Romania ce au obtinut finantari prin intermediul unei firme de intermediere din Spania-inttermediatessl se numeste ea- care ajuta firmele din Romania sa obtina finantari de la investitori straini privati(din Arabia cred). Sumele oferite sunt foarte mari, dobanda este foarte atractiva de 4%/an, problema este ca ei percep ca taxa de dosar suma de 19.640 euro, indiferent de suma contractata,,,si banii acestia trebuiesc achitati cash de la inceput, inainte de a semna contractul, trebuie sa mergem sa semnam contractul neaparat in Spania la ei...fara sa am decat garantia lor verbala ca imi obtin creditarea...ce credeti? sunt doar tepe sau stiti de practica asta in dreptul international?..Multumesc
Cel mai recent răspuns: Newfield Consulting S.R.L. , Consultant credite si finantari 11:22, 20 Octombrie 2009
Personal nu am auzit de astfel de firme..dar..in locul dumneavoastra nu as intra in astfel de afaceri....par niste camatari cu acte in regula:)...Numai bine
Orice firma de consultanta serioasa in domeniul accesarii fondurilor nu cere toti banii de la inceput.
Un parteneriat adevarat se bazeaza pe impartirea riscurilor.
Daca sunt atat de siguri de obtinerea finantarii nu cred ca se intampla ceva daca isi incaseaza o parte din bani la primirea finantarii de catre compania client.
Legat de valoarea servicilor de consultanta, stiti vorba acea, nu-i prost cel care cere...
Oricum totul este negociabil.
Recomand ca in astfel de situatii sa va documentati foarte bine inainte de a lua vreo decizie, indiferent de cat de mare nevoie aveti de bani.
In astfel de momente de criza, managementul riscurilor trebuie sa fie o prioritate pentru oricine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut online riscuri sa semnez contractul si sa nu vad banii dragos09 dragos09 As vrea sa fac un imprumut online printr-un contract notarial,respectivul i-mi va trimite prin mail un contract, pentru incheierea imprumutului pe care eu ... (vezi toată discuția)
Risc semnare avans fictiv credit imobiliar. buna ziua. ma confrunt ... EuuGen EuuGen Risc semnare avans \'fictiv\' credit imobiliar. Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema, la care as dori un sfat/indrumare! Vand un apartament, ... (vezi toată discuția)
Cesiune de parti sociale tanaunu tanaunu Am cesionat cu titlu gratuit partile sociale ale unei societati unui cetatean arab (asociat cu un cetatean roman, care detine doar 2%), prin contract ... (vezi toată discuția)