avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Activitate mb.tm67

Activitate mb.tm67

Discuție recurs
Daca intr-un proces una din parti face recurs. Poate acea parte renunta la recurs pentru ca decizia sa devine definitiva si irevocabila?
Răspuns la discuția Cum pot sa aflu
Legat de conturile bancare blocate depinde de banca, unele suna si te anunta imediat ce au primit poprire, altele nici nu se gandesc, nu te anunta deloc.
Răspuns la discuția Cum pot sa aflu
Si cei de la finante trebuie sa faca cerere la judecatori pt poprire?
Răspuns la discuția rate la banci neplatite
Pe alocatia copiilor nu se face poprire.
Răspuns la discuția oug 50
Oug50/2010 nu se aplica decat daca exista act aditional semnat sau acceptat tacit.
Pentru mai multe informatii si sfaturi scrieti la: accba.romania@yahoo.ro - asociatia de consiliere a clientilor bancari si asiguratilor din Romania, asociatia o gasiti si pe facebook
Răspuns la discuția credit in chf intarziat
Creditelor in derulare nu li se aplica decat partial legea 288/2010, lege de aprobare a oug50/2010.
Puteti cere in instanta ca banca sa respecte forumla de calcul a dobanzii, daca este dobanda variabila, sau sa o pastreze fixa daca in contract este specificata ca fiind fixa.
Răspuns la discuția oug 50
OUG50/2010 nu mai exista a fost in vigoare doar pana in decembrie 2010, cand a fost transformata in lege, legea 288/2010, iar aceasta nu se aplica creditelor deja in derulare.
Răspuns la discuția credit ipotecar
Cum a crescut asa mult rata? Ce fel de dobanda are creditul? In ce moneda?
Răspuns la discuția cum pot da banca in judecata
Cautati pe yahoo grupul bancii care va intereseaza si gasiti acolo aproape toate informatiile de care aveti nevoie. Si mai puteti cauta pentru ajutor si informatii "Asociatia de consiliere a clientulor bancari si asiguratilor din Romania" deocamdata pe FB.
Răspuns la discuția credit in chf intarziat
Daca banca este cea care cred eu, atunci nu fac refinantare, nu ac nimic sa ajute clientul, ci eventual "sa-i dea in cap", adica vin cu niste conditii total de neacceptat. Deci de la banca nu poate astepta ajutor.