avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Activitate 2peu

Activitate 2peu

Este vorba de un PFI ( persoana fizica independenta ) , revenind la intrebare : in caz ca am pastrat facturile din perioada respectiva (cheltuieli , bonuri benzina etc) se pot depune (in caz ca ma agatza cei de la fisc ) ?
daca am reusit sa strang ceva facturi / bonuri de benzina etc din perioada respectiva ele vor fi luate in seama la calculul impozitului avand in vedere ca au trecut 2 ani si eu le depun abia acum ?
nu exista posibilitatea sa se prescrie dupa 3-5 ani sau alta varianta ?:((
am infiintat un PFI PT A fi platit de ING asigurari cand a fost campania cu pensiile obligatorii..Am strans ceva banuti (10 000 ron) dar am neglijat sa platesc impozitul la stat 10% deoarece 6% au fost retinuti de ING, vreau sastiu ce se intampla daca nu-i platesc au trecut 2 ani de atunci ...
Multumesc mult , m-am linistit!
Am facut un accident usor in care eu am fost vinovat :sorry: si la politie am constatat ca uitasem sa fac itp-ul care expirase de 5 zile #-o.
Am luat amenda de rigoare 9 puncte itp + 4 accident si acum as vrea sa stiu daca este posibil ca firma de asigurari sa imi impute plata daunei respective .Din ce am citit in Monitorul Oficial ei despagubesc .. mi-e sa nu ma dea in judecata dupa aceea pe motiv ca imi expirase ITP .
Astept un raspuns ,
Stima !