avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Activitate lilidani

Activitate lilidani

Răspuns la discuția oug 58/2010
Voi expune problema mea si voi formula intrebarea tot aici.
Sunt psiholog cu drept de libera practica, asociat intr-o societate civila profesionala (suntem doi asociati, fiecare dintre noi avand si un alt job, cu carte de munca). Noi cum trebuie sa procedam? platim... nu platim..?
Mulţumesc mult pentru răspunsuri şi pentru ajutor !
Vă mulţumesc pentru răspunsuri !
Îmi cer scuze pentru folosirea inadecvată a unor termeni (penalităţi vs. majorări), dar nu este domeniul la care să mă pricep. Tocmai de aceea mai am o rugăminte: puteţi să-mi spuneţi exact denumirea actelor normative la care aţi făcut referire ? (ex. codul de procedură... care? art.119; art. 55... din ce ?)
Mulţumesc încă o dată !
Nu ştiu dacă am postat unde trebuie, dar voi formula întrebarea, poate mă ajută cineva.
Consiliul local al comunei în care se află şcoala la care sunt angajată a decis să acorde tichete cadou de Paşte şi de Crăciun. La un eveniment am primit chiar tichete, la celălalt am primit o sumă de bani care echivala valoarea acestora.
În urma unui control al curţii de conturi, primarul comunei a dat o decizie prin care să ni se reţină impozitul care nu s-a reţinut la momentul respectiv plus penalităţile datorate întârzierilor.
Întrebarea mea este dacă este normal ca şi penalităţile să fie reţinute tot din salariul nostru, al profesorilor, atâta vreme cât nu suntem noi responsabili de greşeala care s-a făcut ?
Vă mulţumesc !
v.gheoca a scris:

Sunt foarte noua in aceasta comunitate si nu m-am prins inca daca am voie sa postez link-uri spre alte site-uri, asa ca v-am trimis intr-un mesaj privat niste link-uri cu referinte.

Mulţumesc încă o dată!
Mulţumesc pentru răspuns !
Totuşi, acest cod CAEN nu include şi evaluarea/avizarea psihologică, din câte ştiu. Sau mă înşel?
Răspuns la discuția cabinet psihologic
Întrebarea mea este: dar dacă nu eşti psiholog, dar vrei să înfiinţezi o firmă care să ofere astfel de servicii, cu angajaţi psihologi ?
Cum se poate proceda ?
DEoarece art. 6 din Legea 213/2004 precizează că profesia de psiholog poate fi exercitată şi ca angajat. Dar unde şi cum?
Aş vrea să înfiinţez o firma care să ofere servicii psihologice: evaluare, consiliere psihologică, eliberare de avize psihologice (de muncă, permis port-armă etc)...., cu angajaţi psihologi .
Cum pot face acest lucru, în condiţiile în care în codurile CAEN nu am găsit niciun capitol referitor la o astfel de activitate ?
Vă mulţumesc !
Răspuns la discuția Atestare la Colegiul psihologilor
Din păcate pentru mine, în normele Colegiului Psihologilor din România se precizează că în urma interviurilor "nu se admit contestaţii". Deci... greu la deal cu boii mici, cum se spune pe la noi !
Răspuns la discuția PFA- servicii psihologice?
Mulţumesc mult pentru răspunsuri şi pentru ajutor!