avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum se poate înfiinþa o firmã care oferã servicii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum se poate înfiinþa o firmã care oferã servicii psihologice ?

Aş vrea să înfiinţez o firma care să ofere servicii psihologice: evaluare, consiliere psihologică, eliberare de avize psihologice (de muncă, permis port-armă etc)...., cu angajaţi psihologi .
Cum pot face acest lucru, în condiţiile în care în codurile CAEN nu am găsit niciun capitol referitor la o astfel de activitate ?
Vă mulţumesc !
Cel mai recent răspuns: lilidani , utilizator 10:16, 16 August 2009
Singurul cod CAEN care imi vine in minte pentru acest tip de activitate este 7220 - Cercetare-dezvoltare in stiinte sociale si umaniste. Poate stiu alti colegi mai multe...
:sorry:
Mulţumesc pentru răspuns !
Totuşi, acest cod CAEN nu include şi evaluarea/avizarea psihologică, din câte ştiu. Sau mă înşel?
Sunt foarte noua in aceasta comunitate si nu m-am prins inca daca am voie sa postez link-uri spre alte site-uri, asa ca v-am trimis intr-un mesaj privat niste link-uri cu referinte.
v.gheoca a scris:

Sunt foarte noua in aceasta comunitate si nu m-am prins inca daca am voie sa postez link-uri spre alte site-uri, asa ca v-am trimis intr-un mesaj privat niste link-uri cu referinte.

:offtopic: Interventie moderator
Potrivit Regulamentului de postare , nu este permisa publicarea abuziva sau fara motiv a linkurilor spre alte situri sau forumuri. Daca este neaparat necesara o legatura, atasati un text explicativ, care sa sugereze ce contine legatura si care e motivul pentru care este publicata.

Prin urmare, este posibil sa postati o legatura spre alte link-uri dar insotita de un mic text explicativ.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 August 2009
Cornel Vasile, Consilier juridic
v.gheoca a scris:

Mulţumesc încă o dată!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii bugetari serban ionut serban ionut Buna ziua. As dori sa stiu de ce salariu ar trebui sa beneficieze o persoana cu o vechime de peste 30 ani , studii medii, incadrata pe functie de \"laborant ... (vezi toată discuția)
Somajul tehnic stanciu viorica stanciu viorica Somajul tehnic afecteaza concediul de odihna? (vezi toată discuția)
Cum se contacteaza administratorii forumului? tanguera tanguera As vrea sa postez o stire despre un eveniment la sectiunea \'timp liber\'. Aceasta ar implica si postarea unui link iar regulamentul spune ca pentru asta ... (vezi toată discuția)