avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Activitate monik

Activitate monik

buna ziua, in calitate de consilier in proprietate intelectuala am asistat un client in cazul retinerii unui produs contrafacut (contrafacere marca). Am solicitat distrugerea produsului contrafacut si nu am cerut daune/nu m-am constituit parte civila. Am primit ordonanta de la procuror prin care se dispune clasarea, cu sesizarea jud. in vederea confiscarii speciale. Ulterior, am primit citatie in care eu (ca reprezentant) sunt intimat. Cazul pe rol are ca obiect cofniscare speciala (315 c NCPPP). Eu (in calitate de reprezentant al clientului meu), ce trebuie sa fac? E obligatoriu sa merg la termen, ce consecinte sunt?
Va multumesc, este primul caz de acest gen si sunt usor depasita de situatie.
va multumesc tuturor pentru raspunsuri..sunt putin nedumerita in privinta prescriptiei..ma puteti lamuri va rog?
va multumesc din suflet dna avocat. temrenul de prescriptie este 5 ani din cate am citit, insa nu stiu daca se aplica si in cazul dreptuerilor la marca. de asemenea, cum se calculeaza acest termen? noi avem o marca inregistrata si am dat in judecata o firma care folosea o marca similara, insa cum ziceam, tribunalul a constatat perimarea.
buna ziua!
intr-un dosar civil (proprietate intelectuala) s-a dat sentinta de admitere a exceptiei perimarii, cu 5 zile de recurs de la pronuntare (pronuntarea a avut loc in martie 2015, dupa cum scrie in sentinta). inteleg ca acum nu se mai poate face recurs? exista alta cale de atac?
multumesc mult!
va multumec frumos pentru ajutor!
buna ziua! in cazul in care se face apel impotriva unei decizii osim dupa contestatie, se pot aduce dovezi noi sau argumente noi in fata tribunalului sau se folosesc numai argumentele si dovezile aduse in fata OSIM in procedura contestatiei?
va multumesc mult! deci se acorda de la data la care depun cererea, nu la data la care fac plata pentru prelungire..adica daca fac plata pe 24.08, dar depun cererea pe 25.08, termenul se calculeaza de la 25.08..am inteles corect?
Buna ziua!
As dori sa stiu urmatoarele: daca marca e publicata in 1.07, poti face opozitie pana pe 1.09. Daca depui cerere de prelungire termen pentru depunere motive pe 25.08, pana cand se acorda prelungirea? Pana pe 25.10 sau 1.11?
Multumesc!
Răspuns la discuția Coexistenta marci
va multumesc frumos dle. buzlea. foarte utile sfaturile dvs.! daca se va materializa acest acord voi reveni pe forum si va voi comunica la ce intelegere s.a ajuns :)
Răspuns la discuția Coexistenta marci
marcile au denumirea identica, una este doar un cuvant si cealalta are si desen..multumesc frumos!