avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Activitate iuliangz

Activitate iuliangz

Rog să-mi faceţi precizarea dacă am posibilitatea de a mă reprezenta personal într-un proces civil şi, care sunt condiţiile care trebuie îndeplinite în cauza sus menţionată, ţinând cont de faptul că motivele acţiunii deschise împotriva mea şi a soţiei mele sunt nereale.
Doresc să cunosc temeiul legal în care o persoană se poate reprezenta sigură, avand in vedere faptul ca sunt singura persoană întreţinătoare a unei familii de patru persoane, iar reclamanta, în vârstă de 78 de ani, profitând în mod neîntemeiat de "calitatea" sa de persoană în vârstă, pensie mică, reţete medicale fără compensaţie, are posibilitatea de a i se reduce contravaloarea taxei de timbru de la 2900 lei la 1400 lei, aceasta având o pensie de peste 700 lei lunar.
Totodată, doresc sa ştiu dacă această persoană poate fi reprezentată în mod gratuit de un anumit avocat şi care sunt condiţiile în care o anumită persoană poate beneficia de acest drept
Răspuns la discuția contract de intretinere
Absolut tot.
Va multumesc pentru sfaturile primite din partea voastra!
Un alt aspect despre care va solicit parerea, este acela ca in perioada in care persoana pe care o am in intretinere, refuza sa mai fie intretinuta de mine si sotie , datorita unor motive total absurde, urmand a ajunge probabil in fata instantei de judecata, am obligatia de a plati cheltuielile de intretinere pentru a demonstra ca am continuat intretinerea in acest sens, ori daca continui, voi pierde banii cheltuiti?
Ideea este daca trebuie sa platesc in continuare utilitatile sau nu! Va multumesc!#-o
Răspuns la discuția Contract de intretinere
Ati pus punctul pe ,,i"....Batranei nu-i place bucuria unei familii adevarate. Cu stima!=D>
Am in intretinere o persoana de 77 ani, care pana acum doua saptamani, nu a manifestat nicio nemultumire cu adevarat reala fata de modul in care a fost intretinuta. Ca urmare, in urma unei calatorii facute cu aceasta la casa parintilor mei de la tara, si-a schimbat in mod radical parerea fata de mine si familia mea, refuzand sa mai fie intretinuta de mine si sotie, motivand ca la noi este prea multa ,,fericire,,.....atitudine pe care nu o inteleg sub nicio forma. De la inceputul anului am platit absolut toate utilitatile, fiind vizitata aproape zilnic, transportata la medic atunci cand a dorit, absolut tot ce a dorit. Acum doreste sa strice acest contract de intretinere si as dori sa stiu daca poate face acest lucru si daca imi pot recupera banii cheltuiti cu aceasta. Mentionez ca batrana a contactat un avocat care i-a cerut probe si martori cu privire la cele sus aratate, lucru pe carte nu-l poate face pentru ca nu are asa ceva.Va multumesc sincer!