avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Activitate Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu"

Activitate Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu"

Buna ziua,
As vrea daca se poate sa ma lamuriti care este procedura de inregistrare a unei indemizatii de conducere in Revisal. Daca aceasta nu se va mai acorda la un moment dat, am observat ca singura optiune este de stergere, ca si cum nu ar fi fost acordata niciodata, astfel nu vad cum se poate lua in calcul la concediu crestere copil, pensie etc. Stiu ca va aparea pe adeverinta de la locul de munca, dar daca aceasta nu se va mai elibera, asa cum se doreste in viitor, cum fac dovada indemnizatiei mentionate?
Multumesc!
Răspuns la discuția Drept in spatiu locativ
Nu exista nicio compensatie, eventual daca ati facut anumite investitii si aveti chitante/facturi, puteti cere acest lucru.
Răspuns la discuția Expirare valabilitate CI
Trebuie sa gasiti un proprietar care sa va ia in spatiu, chiar daca nu locuiti efectiv acolo; oricine trebuie sa aiba un domiciliu.
Răspuns la discuția Succesiune
Bineinteles ca are si ea dreptul la cota parte prevazuta de lege in acest domeniu.
Dvs. puteti dispune de partea care v-a revenit cum credeti de cuviinta, insa mi-e greu sa cred ca va dori cineva sa cumpere acesta parte.
Răspuns la discuția Inselaciune
Fapta descrisa de dvs. poate constitui elementele infractiunii de inselaciune.
Răspuns la discuția Donatie
Daca v-ar face un contract de vanzare-cumparare in locul celui de donatie ati fi acoperit in totalitate! Fratele nu mai are ce contesta, iar dvs. nu trebuie sa mai dovediti ca acesta a primit bani pentru alt apartement.
Răspuns la discuția Divort
In urma unui divort, copilul va ramane mai mult ca sigur la dvs; in ce priveste creditul, daca apartamentul este al sotului dinainte de casatorie, acesta este bun propriu si ii ramane lui in continuare, urmand sa plateasca integral ratele.
Răspuns la discuția Parte civila in proces
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca in dosarul constituit apare ca parte civila doar fratele dvs., atunci doar el beneficiaza de despagubiri; acesta va poate da o parte din acestea daca doreste. Ar fi trebuit sa va constituiti parte civila in acelasi dosar.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate instanta nu face de regula demersuri suplimentare si se bazeaza doar pe adeverintele depuse la dosar; interesul superior al copilului este mai mult un concept decat o realitate.