avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut vin și eu cu o problema am luat o mașină am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut vin și eu cu o problema am luat o mașină am verificat ...

Salut vin și eu cu o problema am luat o mașină am verificat mașina și am decis sa o lom și neam înțeles la bani iam dat bani și am luat mașina dar nam făcut nici un act la mana a ramas sa ne dea fiscalu a doua zi dar el nu mai recunoaște ca iam dat bani zicea ca iam dat mai puțin unde pot sa ajung sa fac sesizare
Puteti face o plangere penala la Parchet pt. inselaciune, insa aveti nevoie de probe care sa sustina ceea ce declarati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune teapa nu stiu nu am cuvinte.... mihaela_aa mihaela_aa am ajuns la o agentie italiana in italia printro persoana intermediara carea iam dat un comision la plecare urmand sa dau un alt comision la agentia din italia ... (vezi toată discuția)
Sunt acuzat de inselaciune alexandrubercea alexandrubercea Buna seaa tuturor.....am o problema mai delicata....e vorba de o fosta relatie cu o fata care nu mai scap de ea ...astazi ma.chemat la politie cu tatal ei unde ... (vezi toată discuția)
O masina pierduta... marian290 marian290 Buna Ziua . Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns . Sunt chemat in instanta ca Parat intrun proces civil legat de o masina . In 2004 am cumparat o masina ... (vezi toată discuția)