avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate Istvan73

Activitate Istvan73

Buna ziua!
In urma cu cateva luni, fiul meu a trimis un SMS la numarul 1280 ca sa descarce un joc de pe internet, costul acestei SMS fiind de 1,5 euro. Dar dupa aceasta in fiecare saptamana se trage 3 euro. Am luat legatura cu Orange, care a scris ca "In ceea ce priveste numarul 1280, acesta apartine firmei NTH pe care o puteti contacta pentru verificarea situatiei si, totodata, pentru informatii privind utilizarea serviciului si tariful practicat, la numarul de telefon 0318262751 (program de luni - vineri 9.00 – 18.00) sau la adresa de mail info.ro@ccsupport.biz , customer.care@ccsupport.biz ." - problema este ca firma MTH nu exista, iar numarul de telefon mentionat apartine unei firme straine "Dragonflym". Nici domeniul "ccsupport.biz" nu mai este.
Intrebarea mea este: cum se poate oprii acest furt? #-o
Va multumesc.
Răspuns la discuția Timpul de lucru la Radiologie
Vad ca nimeni nu se pricepe. No problemo, ma duc la alte forumuri.

Răspuns la discuția Timpul de lucru la Radiologie
Nimeni?
Buna ziua!
Am o intrebare in legatura cu timpul de lucru la Radiologie, intr-un spital judetean. Pana acum lucram in 6 ore pe zi, ca asistent medical principal, si in cazul in care faceam ture, sambata si duminica era platita dublu, iar orele lucrate nu depaseau 6 X 21 (sau cate zii de lucru era in luna respectiva). De luna aceasta, ne obliga, sa facem ture de 12-24-12-48, cum fac cei care lucreaza 8 ore pe zi, dar asa, o sa lucram cu minim 70 de ore in plus, lunar, care nu se plateste (cam 17-18 ture de 12 ore, deci 204 ore pe luna, in loc de 6X21, adica 126). De la contabilitate au zis, ca numai asa se platesc sambata si duminica, daca se face in plus, in afara orelor de lucru obligatorii.
Va rog sa ma lamuriti, ca nu inteleg :)
Va multumesc.
Ce aberatie! In romania orice metoda de inbogatire imorala se poate legaliza, daca ai cunostinte in parlament.
No comment....

P.S.
Multumesc pentru raspuns :)
Dupa care lege cere OAMMR plata cotizatiei pentru 2 ani de concediu de crestere a copilului, cand persoana se reincadreaza la locul de munca in spital?
Si cum se poate interpreta Ordonanta nr. 25/2006 din 26/01/2006 publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 84 din 30/01/2006, partea de mai jos:

Art. 17. - (1) Inregistrarea sau, dupa caz, inscrierea in Registrul national al programelor pentru calculator este obligatoriu pentru:
1. persoanele fizice autorizate si persoanele juridice care desfasoara pe teritoriul Romaniei oricare dintre urmatoarele activitati:
a) producere de programe pentru calculator;
b) import de programe pentru calculator;
c) distribuire de programe pentru calculator;
d) inchiriere de programe pentru calculator;
e) comercializare de programe pentru calculator;
2. programele pentru calculator:
a) produse in Romania si comercializate de catre comercianti specializati;

Va multumesc!
Dezvolt programe de facturare, de contabilitate, etc. Aceste programe trebuie inregistrate la ORDA inainte de vanzarea lor (este obligatoriu inregistrarea)? Paginile web trebuie inregistrate ?

Va multumesc.
Buna ziua!
Trebuie sa ma inregistrez la registrul comertului sa devin liber-profesionist (web-designer)?
Va multumesc!
Răspuns la discuția E-mail spam
Va multumesc!