avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... viza de flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

viza de flotant

stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti?
este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de inchiriere inregistrat la administratia financiara fara a mai fi nevoie ca acesta sa fie prezent?aproximativ cat dureaza eliberarea vizei?
Cel mai recent răspuns: sigismund , utilizator 11:13, 4 Noiembrie 2010
am fost pt viza de flotant.nu a fost necesara prezenta proprietarului, am avut nevoie doar de contractul inregistrat la adm financiara si de timbrul fiscal.este gata in 3 zile.
multumesc pt indicatii!

Buna ziua.
Sper ca am nimerit topicul in primul rand.
Deranjez si eu cu 2 intrebari Prietenului meu ii expira viza de flotant pe 28 luna aceasta iar el are examenul pt permis pe 6 mai. Daca nu ma insel procedeul dureaza cam 10 zile. Nu exista nici o forma de urgenta? Chiar si cu bani. Isi va pierde postul daca nu obtine permisul. De la evidenta populatiei se da vreo hartie cum ca iti opresc buletinul si ca este in lucru?:sorry:
La cerere, poate sa va dea buletinul pentru ca se justifica urgenta examenului pentru permis. La ridicarea noului buletin (C.I.) predati vechea carte de identitate.
prezenta proprietarului este obligatoriu.
Si daca proprietarul este ICRAL sau mai stiu eu cine, se schimba legea?
Eu cand am stat in chirie am obtinut viza de fflotant doar cu contractul de inchiriere de la adm financiara, ia rpentru sotie era nevoie de prezenta mea cu declaratie de luare in spatiu.
E logic de altfel daca ne gandim ce transfera un contract de inchiriere. . .

Alte discuții în legătură

Viza flotant dianabdm dianabdm Buna ziua.Doresc sa obtin viza de flotant in Ploiesti si as vrea sa stiu daca la Politie trebuie sa se prezinte proprietarul,avand in vedere ca dansul este ... (vezi toată discuția)
Titular contract de inchiriere onny_kitty onny_kitty Buna ziua Am inchiriat de curand un apartament in Bucuresti si urmez sa locuiesc in el impreuna cu prietenul meu. La inchiriere doamna de la agentia care a ... (vezi toată discuția)
Viza flotant-dpdv proprietar picai picai Buna, am un chirias, contract nou. L-am inregistrat la Ad.Financiara. Am gasit pe net [EDITAT] textul: Actele necesare obtinerii vize de flotant Cerere ... (vezi toată discuția)