avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza flotant

Buna ziua.Doresc sa obtin viza de flotant in Ploiesti si as vrea sa stiu daca la Politie trebuie sa se prezinte proprietarul,avand in vedere ca dansul este orb,a numit proprietar in cazul decesului,o alta persoana.Aceasta are mutatie acolo de 4 ani,dansa plateste impozitul,are acte de proprietar in momentul de fata.Se poate prezenta persoana respectiva,in calitate de proprietar pt a imi obtine viza de flotant?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:47, 23 Mai 2012
Actele necesare obtinerii vize de flotant
Cerere tip
Actul de spatiu al gazduitorului - original + copie
Actul de identitate al solicitantului
Actul de identitate al gazduitorului
Prezenta obligatorie atat a solicitantului cat si a gazduitorului la ghiseu
În cazul in care se prezinta contract de inchiriere inregistrat la Administratia financiara, nu este necesara prezenta gazduitorului cu actul de spatiu iar contractul de inchiriere va fi prezentat in original si copie.
Solicitantii sub 18 ani vor fi insotiti de un parinte sau de reprezentantul legal.
Chitanta Taxa de timbru in valoare de 4 lei
Am inteles.Multumesc frumos pt raspuns!!O zi buna!
Inca o intrebare daca se poate,in cat timp este gata??? Multumesc!
Din ce spuneti deduc ca persoana care este oarba are un contract cu clauza de uzufruct viager. Asta inseamna ca cel care are uzufructul trebuie sa mearga cu dvs. Cea care spuneti ca plateste toate darile este nud proprietar, nu poate sa semneze pentru primirea in spatiu. Dreptul de folosinta apartine uzufructuarului el poate sa incheie contracte de inchiriere...
Viza de flotant se poate aplica in aceeasi zi. Este un autocolant care se lipeste pe versoul CI. Doar ca trebuie sa mergeti cu proprietarul sau puteti duce notarul la domiciliu unde d.l bolnav care este proprietarul locuintei sa-si dea acordul de a va lua in spatiu, daca doriti sa nu-l transportati la sediul serviciului de evidenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract si viza de flotant andreea_cristinam andreea_cristinam Buna ziua! As avea si eu o intrebare.. As vrea sa ma mut in chirie la cineva care nu are acte pe apartament pentru ca mama sa a murit si nu are succesiunea ... (vezi toată discuția)
Viza flotant constantin2408 constantin2408 ce acte sunt necesare pentru obtinerea vizei de flotant? cate zile dureaza obtinerea acesteia? (vezi toată discuția)
Flotant smarandita67 smarandita67 daca eu am domiciliul in acte in orasul x si momentan locuiesc si lucrez in orasul Y unde stau cu chirie intr-un apartament si am contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)