avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... de ce un mi se activeaza contul?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

de ce un mi se activeaza contul?

sal echipa de ce nu mi se activeaza contul va rog raspuneti aici SAU CEI DRAGUTI DE PE AICI SAMI RASPUNDA:(
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 19:07, 2 Aprilie 2010
nu cumva ajung in spam mesajele de activare?
poy ma ajuti sa mil activez
Ati citit ce v-am intrebat?
In alta ordine de idei, va rog sa nu mai deschideti discutii separate pentru aceeasi problema, petnru ca discutiile in plus se sterg. Multumesc.
Sarbatori fericite :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme forum ContSters208490 ContSters208490 Salut.Nu imi pot activa contul, nu am primit nimic pe adresa de e-maill. Mentionez ca adresa de e-maill este corecta.Nici sa imi sterg contul inactiv nu pot ... (vezi toată discuția)
Limitare editare in timp - 24 de ore Alin Popescu Alin Popescu Incepand de astazi, editarea mesajelor postate in forumul Avocatnet.ro se poate face doar timp de 24 de ore de la momentul postarii mesajului. Atunci cand ... (vezi toată discuția)
Folosirea adresei de e-mail fara acord Pufuleti Pufuleti Bună ziua! Am nevoie de ajutor în privința unei situații mai speciale, zic eu. În trecut mi-am creat un cont pe un joc multiplayer online ... (vezi toată discuția)