avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sa cautam dosare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sa cautam dosare

cum se poate afla continutul unui dosar aflat in arhivele instantelor de judecata? daca se poate evident
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:03, 6 Aprilie 2010
e din 2008. nu stiu unde sa caut pe just.ro:sorry:
am gasit pe just. decat ca nu-mi da solutia. doar cauza
Ultima modificare: Luni, 5 Aprilie 2010
eu una, utilizator
Daca stiti numarul de dosar si anul, mergeti la instanta de fond si vedeti in condica solutia instantei de fond si rugati-l pe arhivar sa va spuna cum a ramas definitiva si irevocabila solutia in cauza, dupa epuizarea cailor de atac. Mai mult de atat, nefiind parte, nu puteti obtine.
Pe portal.just.ro, sansele sunt foarte mici de a afla date despre un dosar vechi. ;)
am gasit pe just.ro. va multumesc frumos
Ati avut noroc!
Dar trebuie sa vedeti daca sentinta instantei de fond nu a fost atacata, iar daca da, daca s-a pastrat sau nu hotararea instantei de fond. ;)
dati click pe cauza si va arata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate studia online un dosar aflat pe rol de judecata daca sunt parte in proces ? lonley-wolf lonley-wolf Se poate studia online un Dosar aflat pe rol de judecata daca sunt parte in proces ? Daca da, cum, pe ce site sau server ? (vezi toată discuția)
Aflare rezultat proces divort 2007 Danuzza72 Danuzza72 Cum pot afla rezultatul unui proces de divort intre terte parti , inceput in 2007? (vezi toată discuția)
Unde gasesc termenele de judecata in cazul unui proces penal? broasca maria broasca maria vreau sa stiu pe ce sait pot gasi detalii despre procesul pe care il am pe rol,urmatoarea infatisare ma intereseaza,pt ca nu sunt in localitate. (vezi toată discuția)