gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

cyan, moderator
 cyan, moderator 	
			 Danuzza72 
	    	Utilizator

Danuzza72 
	    	Utilizator	    

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
 Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat 	
			~ final discuție ~
 eu una	                   

cum se poate afla continutul unui dosar aflat in arhivele instantelor de judecata? daca se poate evident (vezi toată discuția)
	                    eu una	                   

cum se poate afla continutul unui dosar aflat in arhivele instantelor de judecata? daca se poate evident (vezi toată discuția)

Fanel40	                   

Sentinta finala intrun proces penal acuzat pentru omor din culpa (cu parte civila) cum se da sentinta pe loc sau se trimite rezultatul acasa? Avocatul din ... (vezi toată discuția)
	                    Fanel40	                   

Sentinta finala intrun proces penal acuzat pentru omor din culpa (cu parte civila) cum se da sentinta pe loc sau se trimite rezultatul acasa? Avocatul din ... (vezi toată discuția)

elabina	                   

Pe data de 3 iunie am avut ultimul proces pentru divort cu minori si a ramas in pronuntare.Sotul nu s-a prezentat la nici un termen si fetita locuieste cu ... (vezi toată discuția)
	                    elabina	                   

Pe data de 3 iunie am avut ultimul proces pentru divort cu minori si a ramas in pronuntare.Sotul nu s-a prezentat la nici un termen si fetita locuieste cu ... (vezi toată discuția)