avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... totul despre divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

totul despre divort cu minor

in timpul actiuni de divort sotia mea a instrainat un bun comun *masina in cazul meu* fara consimtamantul meu! vreau sa stiu daca este legal si daca nu cum trebuie sa procedez in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: C.A. Tamara Lenz , Avocat 11:58, 5 Aprilie 2010
Fiind in plin proces de divort...intentia este clara...scoaterea masinii din masa bunurilor partajabile...opinia mea...tot furt este(mascat)
Depinde de cine are posesia, colega, altfel nu exista fapta de furt, deoarece eu nu-mi pot fura bunul aflat in posesia mea. ;)
opereaza prezumtia de mandat tacit . instrainarea s-a facut in timpul casatoriei , hotararea de divortul nefiind investita .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina pe numele sotului emiliaiorga emiliaiorga Buna ziua! Am urmatoarea nelamurire: eu si sotul meu detinem un autoturism pe care l-am achizitionat in timpul casatoriei printr-un imprumut facut pe numele ... (vezi toată discuția)
Instrainare bunuri singurbn singurbn Sunt proprietarul unui autovehicul dobandit inainte de casatorie, insa la care mai platesc rate la banci.V-as ruga sa-mi spuneti daca pot sa-l instrainez ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune contract vanzare cumparare autoturism danik28 danik28 in luna aprilie am incheiat un contract de vanzare cumparare pentru un autoturism, contract autentificat la un birou notarial. in ce conditii pot obtine ... (vezi toată discuția)